Kafkas: İkinci devreye galibiyetle başlamak moral oldu


Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, sezonun ikinci devresine Osmanlı FK galibiyetiyle başlamalarının morallerini yükselttiğini söyledi.

Osmanlıspor FK Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay da, özellikle ikinci yarıda iyi oynadıklarını ancak heybelerine mağlubiyet düştüğünü ifade etti.

Spor Toto Süper Ligin 18. Haftasında Kayserispor, Osmanlıspor FK'yı ilk yarıda attığı golle 1-0 kazandı. Maçı değerlendiren Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ikinci yarıya galibiyetle başlamanın morallerini yükselttiğini söyledi. Güçlü bir takıma karşı kazandıklarını belirten Kafkas, şöyle konuştu:

"İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaptık. Osmanlıspor gibi güçlü bir takımı yendik. Bize moral oldu. Maçın genelinde üstün olan taraf bizdik. İkinci devre rakibin gol pozisyonları oldu. Kaleci Aziz'in çıkardığı pozisyonlar oldu. Bugün ilk devrenin son haftalarındaki oyunun biraz gerisinde kaldık. Kısıtlı kadromuzla Kayseri'yi bir yerlere getirmeye çalışıyoruz. Galibiyetin gerçek mimarı oyuncular. Bazı oyuncularım iğneyle oynadı. Onlara da teşekkür ediyorum. İkinci devreye galibiyetle başlamak moralimizi yükseltti."

MUSTAFA REŞİT AKÇAY: HEYBEMİZE MAĞLUBİYET DÜŞTÜ

Osmanlıspor FK Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, puan almayı hak ettiklerini ancak mağlup olduklarını söyledi. Bu maçın iki takım için çok önemli olduğunu vurgulayan Akçay, şunları söyledi:

"İki takım için de önemli bir maçtı. Ama biz deplasmanda iyi oynayan bir ekip olarak özellikle ikinci yarı iyi oynadık. Oyunu çevirmek için mücadele ettik. Ancak bugün heybemize düşen bu oldu. Puan olarak hak ettiğimizi düşünüyorum. Ancak mağlup olduk."
CİHAN
<< Önceki Haber Kafkas: İkinci devreye galibiyetle başlamak moral oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER