Kahramanmaraş'ta rehine kurtarma operasyonu


KAHRAMANMARAŞ (CİHAN)- Kahramanmaraş'ta arkadaşı tarafından bıçaklanarak rehin alınan bir kişi özel harekat polisinin operasyonuyla kurtarıldı.

Olay, Merkez Onikişubat ilçesine bağlı Ertuğrulgazi Mahallesinde oturan Alparslan Ö.'ye ait evde meydana geldi. İddiaya göre, tekstil işçisi Alparslan Ö. (37) ve arkadaşı Remzi P. (37) akşam iş çıkışı buluşarak Mercimek tepe mevkisinde alkol aldı. Daha sonra Alparslan Ö., arkadaşı Remzi P.'yi evine davet etti. Evde bir süre oturarak çay içen ikili arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle Alparslan Ö., arkadaşı 3 çocuk babası Remzi P.'yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak rehin aldı.

Komşuların ihbarıyla olay yerine gelen polis şüpheliyi yaklaşık bir saat ikna etmeye çalıştı. İkna çabaları sonuçsuz kalınca, olay yerine özel harekat polisi çağrıldı. Bu sırada itfaiye ekipleri de olay yerinde hazır bekletildi. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından kapıyı kırarak iki katlı evin üst katına çıkan polis, zanlı Alparslan Ö.'yü gözaltına alırken rehin alınan Remzi P. ise kurtarıldı. Arkadaşı tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Remzi P. olay yerinde bekletilen ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından Necip Fazıl Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Kahramanmaraş'ta rehine kurtarma operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER