Açılışını Bakan yapacaktı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Nisan 10 2016
Bakan Ramazanoğlu'nun açılışını yapacağı okulun kalorifer kazanı patladı.
ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde 15 Nisan'da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun katılımıyla açılışı gerçekleştirilecek olan Kadir-Nevişet Kameroğlu İlkokulu'nun kalorifer kazanı patladı.
Patlama, okulda ve çevrede maddi hasara neden oldu.
Olay, saat 23.00 sıralarında Bölücek Mahallesi'ndeki Kadir-Nevişet Kameroğlu İlkokulu'nda meydana geldi. Dersliklerin hemen yanındaki müdür Rasim Durmuş'un yaşadığı lojmanın altında bulunan kalorifer kazanı, büyük bir gürültüyle patladı. Can kaybının yaşanmadığı patlamada, lojman ve okul ile çevredeki binalarda hasar oluştu. Mahallede tedirginliğe yol açan patlamanın ardından olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz ve Ereğli Belediyesi Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun da okula gelerek ekiplerden bilgi aldı.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.5 yılda 0'dan 35'e: Bir öğretmenin patronluğa uzanan başarı hikayesi Tututanlar'da2.Bir garip 'misilleme' iddiası: Libya'ya giden THY uçağı iniş yapmadan geri döndü3.Tayyar muhalefete soyundu: İktidara ağır eleştirileri peş peşe sıraladı4.Saray'dan Özel'in İHA iddiasına cevap!5.Putin: Rusya artık Ukrayna ordusunun geri çekilmesiyle ilgilenmiyor!

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

5 yılda 0'dan 35'e: Bir öğretmenin patronluğa uzan...

Bir garip 'misilleme' iddiası: Libya'ya giden THY ...

Tayyar muhalefete soyundu: İktidara ağır eleştiril...

Saray'dan Özel'in İHA iddiasına cevap!

Putin: Rusya artık Ukrayna ordusunun geri çekilmes...


