Kamer Genç için cemevinde cenaze töreni düzenlendi


Hayatını kaybeden CHP eski Milletvekili Kamer Genç için Tunceli merkezde bulunan Hacı Bektaş-ı Veli Kültürünü Yayma ve Yardımlaşma Derneği Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene; Genç'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Vali Osman Kaymak, Tunceli Belediye Eşbaşkanı Mehmet Ali Bul, partililer ve sevenleri katıldı. Kentte, etkili olan kar yağışına rağmen cenaze törenine yoğun ilgi olduğu görüldü.

Kamer Genç, yaklaşık bir yıldır pankreas kanseri nedeniyle tedavi görüyordu. Genç, geçtiğimiz cuma günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 76 yaşında hayatını kaybeden Kamer Genç için ilk tören dün İstanbul'daki Kartal Cemevi'nde düzenlendi. Kamer Genç'in cenazesi, daha sonra vasiyeti üzerine, defnedilmek üzere memleketi Tunceli'ye getirildi.

Genç'in cenazesi, vasiyeti üzerine Türk bayrağına sarıldı. Yapılan cenaze töreninin ardından Genç'in cenazesi, Nazimiye ilçesine bağlı Ramazan Köyü'nde defnedilmek üzere yola çıkarıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Kamer Genç için cemevinde cenaze töreni düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER