Kameradaki hırsızı yakalatana hediye verecek

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde spor malzemeleri satan bir mağazaya giren kimliği belirsiz bir hırsız, reyonda beğendiği bir çift spor ayakkabıyı ceketinin altına alarak kayıplara karıştı.

Kameradaki hırsızı yakalatana hediye verecek

Polis, hırsızın kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatırken, mağaza sahibi sosyal medyadan güvenlik kamerası görüntülerini, 'Bu parasını ödemeyi unutan adamı bilen tanıyan arkadaşa parasını ödemeden bir ayakkabı hediye' notuyla paylaştı.



Yeni Mahalle Cumhuriyet Caddesi'ndeki Mustafa Süvari'ye ait spor mağazasına gelen kimliği belirsiz yaşlı adam, kapıda bekleyen işletmeciyi geçerek dükkandaki reyona yöneldi. Reyonda satılık olan ayakkabıları inceleyen ve beğendiği bir çift spor ayakkabısını alarak ceketinin altına saklayan hırsız, sonra mağazayı hızlıca terk etti. Olayı fark eden ve güvenlik kameralarından hırsızlığı tespit eden mağaza sahibi Mustafa Süvari, polise şikayetçi oldu. Polis hırsızın kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma paylaştı.



Mağaza sahibi sosyal medyadan güvenlik kamerası görüntülerini, 'Bu parasını ödemeyi unutan adamı bilen tanıyan arkadaşa parasını ödemeden bir ayakkabı hediye' notuyla paylaştı.

<< Önceki Haber Kameradaki hırsızı yakalatana hediye verecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER