Kameramanın panik anları işte böyle görüntülendi
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Ocak 12 2016
Sultanahmet Meydanı'nda patlama meydana geldi.

Patlamanın canlı bomba olduğu belirtiliyor. Patlamanın Alman turist kafilesinin içinde gerçekleştiği ve en az 8 turistin öldüğü bildirildi. Ölü sayısının 10 olduğu öne sürüldü. Patlama sonrası DHA kameramanının korku dolu anları böyle yansıdı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!2.Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kültürüne Güçlü Bir Katkı3.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş4.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!5.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!
6.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!7.15 Temmuz sonrası iktidarın çöktüğü giyim devi Aydınlı Grup satıldı: İşte yeni sahibi...8.Cem Küçük Erdoğan'ın arkasından iş çevirmiş: 'Büyük fırsat, Ekrem Bey kaçırmasın'9.Açıklandı: AİHM'deki Kavala dosyasında yeni gelişme10.Sinan Ateş davasında sıcak gelişme!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







