Kamyonlara çarpıp refüjde durabildi, 2 kişi yaralandı


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında park halindeki kamyonlara çarpan otomobil hurdaya döndü. Güvenlik kameralarına yansıyan kazada iki kişi yaralandı.

Kaza sabaha karşı saat 04.23 sularında Çetin Apatay Bulvarında meydana geldi. iddiaya göre Devrek yol ayrımı istikametinden şehir merkezine giden 67 SN 921 plakalı otomobil sürücüsü Murat Bozkurt (21) aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki 67 LB 415 ve 67 LV 416 plakalı kamyonlara çarptı.

Yolda dönmeye başlayan otomobil orta refüje çıkarak durabildi. Hurdaya dönen otomobilden kendi imkanları ile inen sürücü Murat Bozkurt ve yanında ki kız arkadaşı yabancı uyruklu Türk vatandaşı Cemile İbrahimova (20) diğer araç sürücülerinin de yardımı ile yol kenarına alındı. Olay yerine gelen polis, acı içinde kıvranan Cemile İbrahimova ve sürücü Murat Bozkurt için sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri Cemile İbrahimova'ya yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansa alarak Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Sürücü Murat Bozkurt yapılan alkol testinin ardından polise anlattığı olayda aracın bir anda kaydığını ve kamyonlara çarparak durduğunu söyledi. Sürücü Murat Bozkurt'un yapılan alkol testinde 94 promil alkollü olduğu tespit edildi. Bozkurt daha sonra ambulansa bindirilerek Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı.

Kazada hurdaya dönen otomobil ve çevreye dağılan parçaları ise çekici ve Belediye temizlik ekipleri tarafından kaldırıldı.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERALARINDA

Yaşana kaza güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde çarşı istikametine giden otomobilin kamyonlara çarpmasıyla birlikte döndüğü görülüyor.

Polis kazayla ilgili tahkikat başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Kamyonlara çarpıp refüjde durabildi, 2 kişi yaralandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER