Kamyonlu kadın olayının aslını fotoğrafı çeken muhabir anlattı

'15 Temmuz'da darbeye direnmek için kamyonuyla geldi' haberlerinin kahramanı Şerife Boz'un yalan söylediği ve aslında kahramanlık hikayesi yazarak rant devşirdiği iddiasında birinci elden fotoğraflarını çeken muhabir Twitter'dan gündeme taşıdı.

SHABER3.COM

Şerife Boz sahte 15 Temmuz kahramanı olarak hem Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarında defalarca geçmiş, hem de Binali Yıldırım tarafından makamında kabul edilmişti. Boz'un foyasını ortaya çıkaransa resmen AKP'den milletvekili adayı olarak 15 Temmuz yalanlarına devam etmesi oldu.

O gece babasını kaybeden Alparslan Cambaz'ın "Bu sahtekar kadına şehit aileleri olarak dava açmaya hazırlanıyoruz" demesi üzerine birçok kişi de onu teyid etti. Son olarak Boz'un o gece kamyonun içinde olduğu iddiasıyla çekilen fotoğrafın sahibi eski Anadolu Ajansı muhabiri Twitter'dan konuyu yazdı.

O FOTOĞRAF 15 TEMMUZ GECESİ ÇEKİLMEDİ

''Basının "15 Temmuz'a kamyonuyla direnen kadın" minvalinde başlıklarla verdiği haberler beni de yanılttı. Yine utanarak söylüyorum, "Ben bu fotoğrafı ikinci gece çektim, bu hanım niçin ilk gece gibi anlatıyor" diye düşündüm. Ama bunu yakın birkaç dostum dışında kimseye söylemedim.'' diyen gazetecinin Twitter'da yazdığı mesajlar şöyle:


<< Önceki Haber Kamyonlu kadın olayının aslını fotoğrafı çeken muhabir... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER