Kurtlar Vadisi oyuncusu Korona'dan hayatını kaybetti
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Nisan 1 2020
Yaklaşık 10 gün önce öksürük şikâyetiyle hastaneye başvuran oyuncu Turhan Kaya'nın yeni tip Koronavirüs (Covid-19) yüzünden hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
İstanbul'un Kadıköy ilçesinde ikamet eden ve "Kurtlar Vadisi: Pusu" dizisinde üstlendiği "Ordinaryüs" rolüyle tanınan oyuncu Turhan Kaya, yaklaşık 10 gün önce öksürük şikâyetiyle Sultan Hamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdu.
Tedavi altına alınan 69 yaşındaki Kaya, bir süre sonra yoğun bakım servisine alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
AİLE FERTLERİNE KORONAVİRÜS TESTİ YAPILDI
Theo Kaya, babasının ölüm sebebinin Koronavirüs olduğunu açıkladı. Kaya’nın annesi, kız kardeşi ve oğlu olmak üzere temasta olduğu kişilerden test numunesi alındı.
Ancak hiçbirinde virüs bulgusuna rastlanmadı. Aile, Kaya’nın virüsü hastanede kaptığını iddia etti. Turhan Kaya’nın Fransız vatandaşı olan eski eşi yurt dışında bulunduğu için cenazeye katılamadı.
Turhan Kaya, döneminin popüler dizileri "Binbir Gece" ve "Çemberimde Gül Oya"da da oynamıştı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”
6.Kamu personeline nefret operasyonu: 8 ilde 20 kişi hakkında gözaltı kararı7.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!8.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!9.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!10.Sadettin Saran gözaltındayken, Ali Koç'tan başkanlık çıkışı

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







