Kanser mi zor babasızlık mı?

Hizmet Hareketine yönelik cadı avı kapsamında gerçekleşen hak ihlallerine bir yenisi İzmir’de eklendi. Yaklaşık iki hafta önce mesnetsiz iddialarla hukuksuz bir şekilde gözaltına alınan A.K. tutuklanarak Burdur Cezaevine gönderildi.

SHABER3.COM

Kanser mi zor babasızlık mı?

Yakınlarından alınan bilgilere göre 5 yaşındaki çocuğu ilik kanseri olan A.K., tutuklanmadan önce yüksek meblağlardaki tedavi masraflarını ailesinden ve yakınlarından aldığı borç ve yardımlarla karşılamaya çalışıyordu. A.K.’nın tutuklanmasının ardından eşinin çocuğun tedavisi ile ilgilenmeye çalıştığı, son zamanlarda tedavi için sık sık İstanbul’a gitmeleri gerektiğinden masrafların daha da arttığı, ailenin maddi olarak çok zorlandığı öğrenildi.

Maddi zorlukların yanında kanser gibi tedavi sürecinde psikolojisinin ve moralinin üst seiyede tutulması gereken henüz 5 yaşındaki bir çocuk hastane köşelerinde babasının hasretiyle hastalığa direnmeye çalışıyor.   Uzun bir süre eşiyle görüşmesi engellenen A.K. ise tekrar çocuğunun ve ailesinin yanında olacağı, haksızlığın sona ereceği günleri bekliyor.
<< Önceki Haber Kanser mi zor babasızlık mı? Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER