Kanserli kadını gözaltına almak için hastaneye polis gönderdiler!

Daha önce yeni doğum yapan anneyi gözaltına aldırmasıyla tanınan Aksaray Savcısı Ayhan Demir'in talimatıyla, kanser hastası öğretmen hastanede gözaltına alınmak isteniyor

SHABER3.COM

AKP yargısı, kanser hastası bir kadını daha hastanede gözaltına almaya çalışıyor. Daha önce yeni doğum yapan ve bebeği küvezde olan bir kadını doktor raporuna rağmen Şanlıurfa'dan Aksaray'a getirten Savcı Ayhan Demir şimdi de kanser hastası ve kemoterapi gören bir başka kadın öğretmeni, yatırıldığı hastaneden aldırmak üzere kapısına polis gönderdi.

Geçtiğimiz yaz lenfoma kanseri teşhisi konan ve durumunun gerektirdiği şekilde tedavi edilebilmesi için Ankara Memorial Hastanesi'ne yatırılan öğretmen Mevhibe Altıntaş, bugün hastalığına ek olarak bir de gözaltı tehdidiyle karşı karşıya. 

Kemoterapi görmeye başlamasının ardından 2. aşama ilaç tedavisi sebebiyle (vücudu zayıf düştüğü için) hastaneye yatırılan Mevhibe öğretmenin durumun haber alınmasıyla hastaneye polis gönderildi.

Aksaray Savcısı Ayhan Demir'in talimatıyla hastaneye gelen polisler kadın öğretmeni gözaltına almak üzere işlemlere başladı.

Altıntaş'ın yakınları şimdi duyarlı vatandaşlardan ve siyasetçilerden yardım bekliyor
<< Önceki Haber Kanserli kadını gözaltına almak için hastaneye polis... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER