Kapalı semt pazarında tezgâhlar noter huzurundaki kura ile belirlendi


Seyhan Belediyesi tarafından yaptırılan Pınar Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda tezgâh açacak esnafın yerleri noter huzurunda yapılan çekilişle belirlendi.

Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kura çekimine, Türkiye Sebzeciler Meyveciler Federasyonu ile Adana Semt Pazarları Esnaf Odası Başkanı katıldı. Seyhan Belediye Başkan Yardımcıları Türkan Eşli ve Kadir Özdemir'in hazır bulunduğu kura çekiminde 311 esnaf 134 tezgâhtan yer alabilmek için yarıştı. Kapalı Semt Pazarı'nda bulunan 134 tezgâhın sahibi noter huzurunda yapılan çekilişle belirlendi.

Belediye Başkan Yardımcısı Türkan Eşli, belediye olarak meslek odalarıyla işbirliği içerisinde çalışmaya özel önem verdiklerini belirtti. Eşli, "Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar'ın beş yıl içerisinde kapalı semt pazarı olmayan mahalle kalmayacak sözünü bu vesileyle bir kez daha hatırlatmak isterim" diye konuştu. Konuşmaların ardından kura çekilişine geçildi. Noter huzurunda gerçekleştirilen kuraya 311 pazarcı esnafı katıldı. Kurada 134 tezgâh için çekiliş yapıldı. Çekiliş kuraları törene katılan protokol üyelerinin yanı sıra bizzat pazarcı esnafı tarafından yapıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Kapalı semt pazarında tezgâhlar noter huzurundaki kura... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER