Ahmet Burhan'ın cenazesi toprağa veridi

Kemik kanserinden hayatını kaybeden Ahmet Burhan Ataç’ın cenazesi babasının da cezaevinden gelmesi ile Adana Kabasakal Aile Mezarlığında toprağa verildi Cenazede güçlükle ayakta duran baba Harun Reha Ataç'ın iki tarafında Jandarma bekledi

Ahmet Burhan'ın cenazesi toprağa veridi

İki yıldır kemik kanseri tedavisi gören Ahmet Burhan Ataç dün gece Adana Balcalı Hastanesine kaldırılmış, 3 kez kalbi durmuştu. Tutuklu babası Harun Reha Ataç’ın oğlunu son bir kez görmesi için yapılan girişimler ise sonuç vermedi. Savcı, izni ancak sabah verebileceğini söylemişti. Baba Harun Reha Ataç, cenazenin sabah oğlunun cenazesi için  Jandarma eşliğinde Adana Kabasakal Aile Mezarlığına getirlldi. Daha sonra akrabalarının katılımıyla cenaze namazı kılındı . 




Daha sonra Ahmet Burhan'ın naaşı dualar ve göz yaşları eşliğinde toprağa verildi 

Cenaze namazı öncesi Anne Zekiye Ataç ise oğlu Ahmet Burhan ile son kez gasilhanede vedalaştı. 


Ahmet Burhan Ataç kansere, anne ve babası birlikte tutuklandığı Şubat 2018 döneminde yakalanmıştı. Beş ay sonra ortaya çıkan hastalık için doktor annesine, “Bu tümör yeni oluşmamış.” demişti. Anne Zekiye Ataç, 2,5 ay hapiste kaldıktan sonra serbest bırakıldı, babası ise hala Tarsus Cezaevinde bulunuyor. Adana’da özel bir yurtta müdür olduğu için tutuklanan baba Harun Reha Ataç, Cemaat soruşturmaları kapsamında 30 Kasım 2018’de, Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 9 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ataç’ın dosyası İstinaf Mahkemesinde bulunuyor.
<< Önceki Haber Ahmet Burhan'ın cenazesi toprağa veridi Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER