Kara Kuvvetleri Komutanı Çolak Diyarbakır'da


Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, bazı temaslarda bulunmak üzere geldiği Diyarbakır'da Vali Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada şöyle denildi: "Şeref defterini imzaladıktan sonra Vali Aksoy ile birlikte makama geçen Orgeneral Çolak'a, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, 7. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı Harekat Daire Başkanı Tümgeneral Mehmet Okkan eşlik etti. Orgeneral Çolak, daha önce Kolordu Komutanı olarak görev yaptığı Diyarbakır'da yeniden bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederken, Vali Aksoy ise kendilerini ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi."

SUR'DA BİR ŞEHİT

Bu arada Diyarbakır'ın Sur ilçesinde dün yaşanan çatışmada yaralanan bir asker şehit oldu. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi: "Dün Sur İlçesi'nde devam eden operasyonlar esnasında, teröristlerin düzenlediği silahlı saldırıda yaralanan bir asker tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit düştü." CİHAN
<< Önceki Haber Kara Kuvvetleri Komutanı Çolak Diyarbakır'da Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER