Şule Karaca’ya ‘Fedakarlık’ Ödülü

Sıdkı Karaca, annesinin ödülünü, İstanbul üçüncü bölge bağımsız milletvekili adayı Hakan Şükür’ün elinden aldı.

Şule Karaca’ya ‘Fedakarlık’ Ödülü

Silivri cezaevinde rehin tutulan Hidayet Karaca’ya Cihan İş Sendikası “Fedakarlık Ödülü” verdi. Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca’nın oğlu Sıdkı Karaca,ödülü, İstanbul üçüncü bölge bağımsız milletvekili adayı Hakan Şükür’ün elinden aldı.

Yaşanan hukuksuzluklar nedeni ile özgürlüğü elinden alınan Samanyolu Genel Yayın Yönetmeni Hidayet Karaca’nın oğlu Sıdkı Karaca bey aramızdalar ödülünü almak üzere kendilerini sahneye davet ediyorum.

Hidayetkaraca.com'da yer alan habere göre, Cihan-Sen, Silivri’de rehin tutulan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca’nın eşi Şule Karaca, ” Fedakarlık Ödülü” ne layık gördü. Ödülü Şule Karaca adına oğlu Sıdkı Karaca, istanbul 3 ncü bölge bağımsız milletvekili adayı Hakan Şükür’den aldı. 
Sıdkı Karaca: Bize de fedakarlık ödülünü verdiler. Bize ve ailemize, ben teşekkür ediyorum. Bu dönemin en büyük fedakarlığını gösteren bizim arkamızdaki dua edenlere onlar adına bu hediyeyi alıyorum.

Sıdkı Karaca, Silivri’de rehin tutulan babası Hidayet Karaca’yı ziyaret ettikten sonra programa katıldı. Ziyaretinde babası Karaca’nın selamını iletti.

Kendisi iyi sağlığı sıhhati yerinde,
Burada yiyecek rızkımız varmış dedi. Kimin haklı kimin haksız olduğunuz bütün dünya gördü.

Karaca, ülkemiz adına gelecek güzel günlerden söz etti, Hakkı ve haksızlığı da bütün Dünya’nın gördüğünü söyledi. Karaca, destek veren dua eden herkese teşekkür etti.

Kendisinin her zaman söylediği bir şey var. “Allah’ın takdiri bu yöndeyse biz ancak rıza gösteririz.” Ben bizi sevenlere ve destekleyenlere teşekkür ediyorum.

Biz bugün dimdik duruyorsak, onlar sayesinde dimdik duruyoruz.
<< Önceki Haber Şule Karaca’ya ‘Fedakarlık’ Ödülü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER