Karaciğer nakli bekleyen 16 yaşındaki genç toprağa verildi


Karaciğer nakli beklerken Ankara'daki bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden 16 yaşındaki Mehmet Emre Çakar, Kütahya'nın Domaniç ilçesine bağlı Karaköy'de toprağa verildi.

Mehmet Emre Çakar'ın cenazesi Karaköy morgundan alınarak cenaze aracı ile Karaköy İlk ve Orta Okulu bahçesine götürüldü. Türk bayrağı ile giden kalabalık tekbirler eşliğinde okul bahçesine kadar yürüdü.

Okulun bahçesinde Mehmet Emre'nin tabutuna sarılan annesi, babası ve akrabaları gözyaşı döktü. Anne Gülcan Çakır, "Şehit olmak istiyordun oldun oğlum" diyerek feryat etti.

Rüyalarında asker olarak şehit olacağını annesine sık sık ifade eden Mehmet Emre Çakar'ın tabutu üzerine asker kıyafeti konuldu. Kütahya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül'ün kıldırdığı cenaze namazı sonrası Mehmet Emre Çakar için helallik istendi.

Törene Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, AK Parti Milletvekili Vural Kavuncu, Domaniç Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, köylüler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Karaciğer nakli bekleyen 16 yaşındaki genç toprağa verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER