Karadağ: Ülke iç güvenliğinin tehdit altında olmasının yegane sorumlusu iktidar

Karadağ: Ülke iç güvenliğinin tehdit altında olmasının yegane sorumlusu iktidar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manavgat İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ, ülke iç güvenliğinin tehdit altında olmasının yegane sorumlusunun 14 yıldır ülkeyi kötü bir şekilde yöneten AK Parti iktidarı olduğunu söyledi.

Karadağ, parti binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında konuştu.

AK Parti iktidarının kötü yönetimi sebebiyle her türlü terör örgütünün ülkede cirit attığını belirten Karadağ, "Ülkemiz uluslararası örgütlerinin, ajanların, misyonerlerin, provakatörlerin, hain emellerini rahat rahat uyguladıkları bir coğrafyaya dönmüştür. Ülkenin bu hale gelmesinin yegane sorumlusu ülkeyi 14 yıldır kötü bir şekilde yöneten AK Parti iktidarıdır." dedi.

Ülkenin sağlıktan, eğitime, eğitimden ekonomiye, ekonomiden iç politikaya, iç politikadan dış politikaya ve terörle mücadelede sapır sapır döküldüğünü kaydeden Karadağ, Ankara'daki bombalı saldırıyı lanetledi, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi.

Ülkenin cumhuriyet tarihinin en karanlık en sıkıntılı ve en tehlikeli günlerini yaşadığını ifade eden Karadağ, "İç güvenliğimiz tehdit altında, sınırlarımız ateş çemberinde, komşu ülkelerin hepsinde iç savaş, küresel güçlerin savaş oyunları ve toplu katliamlar yaşanmaktadır. Koskoca Müslüman coğrafyası kaos, karmaşa ve kardeş kavgalarıyla meşgul edilmekte. Emperyalist sömürge ülkeleri silah ticareti, enerji hakimiyeti ve kendi devletlerinin çıkarlarını hayata geçirme projelerini gerçekleştirmektedirler. Bu kalleş, alçak ve insanlıktan nasibini almamış emperyalist devletler, Ortadoğu ve diğer Müslüman devletlerden, kendilerine maşa olarak kullanabilecekleri taşeron, tarihsel sabıkalı, işbirlikçi topluluklar, terörist gruplar, satılmış sözde aydınlar, uşak medya şirketlerini de yanlarına almaktadır." diye konuştu.

Emperyalist güçlerin haçlı seferleriyle, ekonomik yaptırımlar ve ambargolarla ulaşamadıkları hedeflerine şimdi, işbirlikçi hainler sayesinde ulaşmak istediğini ve bunda da ciddi bir mesafe katettiğini belirten Karadağ, Rusya, İran, Suriye Rejimi, Amerika, İsrail, Avrupa satılmış Arap krallarının, çapulcu Peşmerge, PKK, PYD ve YPG'yi paylaşarak Ortadoğu'yu kan gölüne çevirdiğini söyledi.

IŞİD terör örgütünün kimler tarafından desteklendiğinin, hangi devletler tarafından kullanıldığının dünya kamuoyu tarafından henüz bilinmediğini anımsatan Karadağ, şunları kaydetti: "Komşu ülkelerde ortaya çıkan bu kaos ve kargaşadan, üzülerek belirtelim ki en çok ülkemiz ve milletimiz etkilenmiştir. Başta güvenlik olmak üzere ülkemiz, çok ciddi şekilde ekonomik, sağlık, eğitim alanlarında uzun yıllar çözülemeyecek sorunlarla karşı karşıyadır. Misak-ı Milli sınırları içerisinde kalan, ecdat yadigarı kutsal topraklarımızın bir bölümünde, hala devlet otoritesi sağlanamamış, aziz milletimiz seyahat, eğitim, sağlık gibi hayati ihtiyaçlarından mahrum yaşamaktadır. Ülkemiz uluslararası örgütlerinin, ajanların, misyonerlerin, provakatörlerin, hain emellerini rahat rahat uyguladıkları bir coğrafyaya dönmüştür. Bu yaşanan ve yaşanmakta olan durum bize bir kez daha göstermiştir ki aziz vatanımız ve yüce milletimiz hep tehdit altındadır." CİHAN
<< Önceki Haber Karadağ: Ülke iç güvenliğinin tehdit altında olmasının... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER