Karaisalı Belediyesi, okulları özel güvenlik ile koruyor

Karaisalı Belediyesi, okulları özel güvenlik ile koruyor

Karaisalı Belediyesi, okul önlerinde hırsızlık, gasp, uyuşturucu satışlarını önlemeye yönelik ilçe merkezindeki okulların güvenliğini 'özel güvenlik ekibi' ile sağlıyor.

13 Aralık 2011 tarihinde Karaisalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Karaisalı Belediyesi ve Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğü arasında 'Okullar Hayat Olsun Projesi' kapsamında imzalanan protokol çerçevesinde, belediye, okullara özel güvenlik personeli sağlıyor.

Protokol gereği Belediye'nin üzerine düşen diğer hizmetlerin yanı sıra, hizmet alanlarında güvenliği sağlama yükümlülüğünün de olduğunu söyleyen Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, şunları söyledi: "Okullar hem öğrenciler hem de yetişkinler için öğrenme merkezleri olarak hizmet vermesi, okulların çocuklar için okul saatleri sonrasında ve yaz aylarında daha güvenli sığınak olmasını sağlayacaktır. Çocuklarımızın zamanlarını okulda geçirmesi, onları şiddetten, uyuşturucudan koruyacaktır. Bu nedenle, okul önlerinde hırsızlık, gasp, uyuşturucu satışlarını önlemeye yönelik olarak, özel güvenlik ekiplerimizi merkezdeki okullarda görevlendirdik." CİHAN
<< Önceki Haber Karaisalı Belediyesi, okulları özel güvenlik ile koruyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER