Karamollaoğlu: Milletin iradesine herkes saygı duymalı

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, partisinin Çüngüş Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe'ye yapılan saldırıyı kınadı

SHABER3.COM

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde, Saadet Partisi'nden belediye başkanı seçilen Ali Suat Akmeşe'nin eski AKP'li Belediye Başkanı ve yakınlarının saldırısına uğramasıyla ilgili  kınama mesajı yayımladı. Karamollaoğlu, seçim sonuçlarına ilişkin olarak herkesin milletin iradesine saygı duyması gerektiğini söyledi


 
Seçim günü, Malatya'da oy verme sırasında çıkan kavga sonucu hayatını kaybeden partilileri Hasan Aktaş ile İlyas Aktaş'ın taziyeleri nedeniyle  31 Mart Mahalli idareler Seçimi ile ilgili değerlendirmeleri Çarşamba günü yapacağını ifade eden Karamollağlu, "Diyarbakır Çüngüş ilçesinde seçimi kazanan Saadet Partili Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe’ye kaybeden taraf saldırmış olayda başkanımız yaralanmıştır. Ali Suat Bey’e Allah’tan şifa diliyor, bu olayın faillerini şiddetle kınıyorum” dedi.

Karamollaoğlu’nun Twitter’dan yaptığı paylaşımlar şöyle:

“Öncelikle seçim sonuçların ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum; ne yazık ki bu süreçte dün sandık başında elim bir hadise yaşanmış iki kardeşimiz hayatını kaybetmiştir. Bu konu ile alakalı taziyelerini ileten herkese teşekkür ederim.

Malatya’da yaşanan bu elim hadisenin üzüntüsü ve taziye ziyaretimiz sebebiyle 31 Mart Mahalli idareler Seçimi ile alakalı değerlendirmemizi Çarşamba günü yapacağız.

Lakin daha bu olayın acısı üzerimizdeyken Diyarbakır Çüngüş ilçesinde seçimi kazanan Saadet Partili Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe’ye kaybeden taraf saldırmış olayda başkanımız yaralanmıştır. Ali Suat Bey’e Allah’tan şifa diliyor, bu olayın faillerini şiddetle kınıyorum.

Seçimler bitti sonuçlar ortada, milletin iradesine herkes saygı duymalı bundan sonra ülkemizde barış ve kardeşlik ortamının tesisi için çalışmalıyız. Artık Türkiye’nin bu kamplaşmayı kaldıracak takati kalmamıştır. Hepimizin huzur ve sükunete ihtiyacı var.”
<< Önceki Haber Karamollaoğlu: Milletin iradesine herkes saygı duymalı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER