Karbonmonoksitten zehirlenen anne ve 3 çocuğun cenazesi Adli Tıp'a getirildi


Gaziosmanpaşa'da doğalgazdan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ve 3 çocuğu Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Aile yakını Ali Kızılçınar, "Daha önce kombi kablolarında sıkıntı varmış. Böyle bir tehlikenin geleceği belliymiş, en son oldu." dedi.

Hürriyet Mahallesi Paşaçayırı Caddesi 140 numaralı apartmanın eksi birinci katında gece meydana gelen olayda anne Hediye Üzüm (35) ile çocukları Baran (9), Rojhad (6) ve Zeynep (4) baygın halde bulmuştu. Eve gelen sağlık ekipleri anne ve 3 çocuğa olay yerinde müdahale ettikten sonra hastaneye sevk etmişti. Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan anne ve 3 çocuğunun hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazeler otopsi için Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Yakınları, baba Salih Üzüm'ün ise dün geceden bu yana hastanede olduğu ve sinir krizi geçirdiğini söyledi.

Baba Üzüm'ün yeğeni Ali Kızılçınar, yetkililerin olayın doğalgazdan kaynaklandığı üzerinde durduğunu söyledi. Yeğen Kızılçınar, "Kombi daha öncede arıza vermiş galiba, eski bir kombiydi. Ev sahibi değiştirmiş mi değiştirmemiş mi ondan şüpheleniyorlar. Sızıntı yaşanmamış yalnız uyarmışlar herhalde. Daha önce kombi kablolarında sıkıntı varmış. Böyle bir tehlikenin geleceği belliymiş, en son oldu." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Karbonmonoksitten zehirlenen anne ve 3 çocuğun cenazesi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER