Karlahan: Hedefimiz play off'lardan bir üst lige çıkmak

Karlahan: Hedefimiz play off'lardan bir üst lige çıkmak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor basın sözcüsü Göksel Karlahan, düzenlediği basın toplantısında hedeflerinin play off'tan bir üst lige çıkmak olduğunu açıkladı.

Takımlarının play off'lardan bir üst lige çıkması için yönetim kurulu olarak her türlü fedakârlığı yaptıklarına dikkat çeken Karlahan, bu kapsamda galibiyet primleriyle ilgili bir takım düzenlemelere gittiklerini açıkladı. 1.500 TL olan iç saha galibiyet priminin yapılan düzenlemelerle 2 bin TL'ye çıktığını açıklayan Karlahan, dış saha galibiyet primlerinin ise 2 bin TL'den 3 bin TL'ye yükseltildiğini dile getirdi.

"NAZİLLİSPOR MAÇINI KAZANMAK ZORUNDAYIZ"

Bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Nazillispor müsabakasının 6 puanlık bir maç olduğunu söyleyen Karlahan, alınacak 3 puanın önemine dikkat çekerek şunları söyledi:

"Nazillispor deplasmanından puanlarla dönmek istiyoruz. Ali Serin ve İsmet'in sakatlıkları devam ediyor. Bundan dolayı Nazillispor müsabakasında kendileri takım kadrosunda yer alamayacak. Bu önemli maçtan taraftarlarımızın da desteğini bekliyoruz."
CİHAN
<< Önceki Haber Karlahan: Hedefimiz play off'lardan bir üst lige çıkmak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER