Kars Belediye Başkanı: Söz verdik, yapıyoruz

Kars Belediye Başkanı: Söz verdik, yapıyoruz

Kars'ta yıllardır yapılması beklenen ve uzunca bir süredir yapılamayan üniversite yolu, Belediye ekiplerince Polis Evi bağlantısına kadar asfaltlandı. Bülbül Mahallesi'nden geçen yolun asfaltlanması üniversite öğrencileri kadar mahalleliyi de sevindirdi. Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, "Söz verdik, yapıyoruz." dedi.

Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yıllardır yapılması beklenen üniversite yolu olarak bilinen P. Komando Çvş. Yusuf Tanboğa Caddesi'nin asfaltlandığı kaydedildi. Çalışmaların bitme noktasına geldiği ifade edilen açıklamada, yolda bir yandan da düzenleme yapıldığı bildirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, bütün caddelerin asfalt olacağını göreve başladığında söylediğini hatırlatarak, sözlerinde durduklarını ve çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirtti. Vatandaşların ve sürücülerin rahatlığı için yürütülen çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini ifade eden Başkan, Kars'ın dört bir yanında sıcak asfalt çalışmalarının sürdürüldüğünü, amaçlarının Gazi Kars'ı her yönüyle güzelleştirmek ve gelecek nesillere daha yaşanılır bir şehir olarak bırakmak istediklerini vurguladı.

Şehir merkezinde bir çok ara sokakların da asfaltlandığını anlatan Karaçanta, "Özellikle de uzun yıllardır asfalt görmeyen caddelerin de artık bu çalışmalardan nasibini alacağının herkesçe bilinmesini istiyorum." dedi.

Başkan Karaçanta, şunları kaydetti: "Sağlam yapılan hizmetler kalıcı olduğu gibi vatandaşı da memnun etmektedir. Halkımızın istediği de uzun ömürlü hizmetlerdir. Bizlerde buna gayret ediyor ve vatandaşlarımıza hizmetlerin en iyisini sunmaya çalışıyoruz. Umarız ki bu sıcak asfalt çalışmalarımız sürdükçe vatandaşımızın memnuniyeti de artacaktır. Bizler vatandaşlarımızı hiçbir hizmetten mahrum bırakmayacağız. 'Söz verdik yapıyoruz' sloganımız sözde kalmayacak ve bunları hayata geçirerek ispatlayacağız. Asfaltlama çalışmalarımız sürdükçe esnafımızın, vatandaşımızın memnuniyetlerine de tanık olmaktayız. Konuyla ilgili bir çok olumlu geri dönüşler aldık. Bizler de vatandaşlarımızın memnuniyetini gördükçe daha da bir aşkla ve şevkle işimize sarılıyoruz. Tüm ekiplerimiz seferber olmuş durumda ve bu kısa süren yaz mevsimini en iyi şekilde değerlendireceğiz."

HAVALARIN SICAK GİTMESİ ÇALIŞMALARIMIZI HIZLANDIRDI

Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Turgay Kaya, şöyle konuştu: "Bilindiği gibi trafikçe tek yön uygulamasından kaynaklı, üniversite civarından il merkezine geçişler ağırlıklı olarak Bülbül Mahallesi'nden sağlanıyor. Bu bölgedeki yolların bozukluğu nedeniyle sıkıntı yaşanıyordu. Bu sıkıntı yolu kullanmak zorunda kalan sürücüler başta olmak üzere mahalle sakinleri ve üniversite öğrencilerini de zora sokuyordu. Bu yılın yaz mevsimi başlangıcında planlanan yolun asfaltlanması çalışmalarına kar yağmadan önce başlanıldı. Havaların son günlerde güneşli geçmesi de çalışmaları hızlandırdı. Belediye Başkanımız Murtaza Karaçanta'nın direktifleri doğrultusunda çalışmalarını hızlandıran ekipler, geceli-gündüzlü çalışarak yoldaki trafik akışını hızlandırdıkları gibi sürücülere ve vatandaşlara da rahat bir nefes aldırdılar." CİHAN
<< Önceki Haber Kars Belediye Başkanı: Söz verdik, yapıyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER