Kars Valisi Özdemir, emniyet mensuplarını kabul etti

Kars Valisi Özdemir, emniyet mensuplarını kabul etti

Kars Valisi Günay Özdemir, Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve beraberinde teşkilatı temsilen gelen personeli makamında kabul etti.

Valilik makamında gerçekleşen kabulde Emniyet Müdürü Karaduman, Vali Özdemir'e 10 Nisan Polis Haftası münasebeti ile yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi. Vali Özdemir'e kurum çalışanları adına çiçek takdim edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Özdemir, köklü bir geçmişe sahip olan ve bu yıl 171. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Türk Polis Teşkilatı'nın, vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamak adına, zor şartlar altında mesai kavramı gözetmeksizin görevlerini fedakârca yerine getirdiğini söyledi.

Son dönemde meydana gelen olumsuz olayların da biran önce bitmesi temennisini ifade eden Özdemir, "Şehitlerimize ve ebediyete intikal eden tüm çalışanlara Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileyerek görevi başında olan tüm çalışan polislerin Polis Haftası'nı kutlarım." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Kars Valisi Özdemir, emniyet mensuplarını kabul etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER