Kartal'da 497 bin liraya daire

Kartal'da 497 bin liraya daire

Royal Group tarafından projelendirilen Royal Garden Kartal Residance'ta 102 metrekare 2+1 daireler 497 bin liradan satışa sunuluyor.

Toplam iki blok ve 374 konut ihtiva eden projede 1+1, 3+1, 4+1 ile 5+1 daireler de yer alıyor.

Konut büyüklüğü 79 metrekareden başlıyor, 375 metrekareyi buluyor.


Satışlar için kampanya da uygulanıyor. Şubat ayında geçerli kampanya dâhilinde peşinde yüzde 20 indirim ve vadeli alımlarda 60 aya dek sıfır faiz imkânı sunuluyor. Royal Garden Kartal Residance'ta konutların yüzde 40'ının satıldığı bildiriliyor.

Royal Group Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çehreli, projenin yaşam alanları ile de iddialı olduğunu vurguluyor.

Projede konutların metrekareleri değil metreküplerinin önemli olduğuna işaret ediliyor. Çehreli, bir evin içinin de ferah olması gerektiğini belirtiyor ve bu nedenle kat yüksekliğini 3,50 metre yaptıklarını dile getiriyor.

Dairelerin maliklerine 2017 Aralık ayında takdim edilmesi planlanıyor. Adaları gören, yüzde 80'i yeşil alan olarak tasarlanan Royal Garden Kartal Residance'ta sosyal donatı alanlarında açılır kapanır havuz bulunuyor. Ortak kullanım alanları içinde barbekü alanı, kameriyeler, yürüyüş parkurları ve spor alanları var. Projede ayrıca çocuklar için kreş, müzik tutkunları için müzik odası, oyun odaları ve kafe de yer alıyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Kartal'da 497 bin liraya daire Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER