Kartal'a Karadeniz misafirperverliği

Karadeniz’de bu akşam Rize’yle, 2 gün sonra da Trabzonspor’la karşılaşacak olan Beşiktaş’a, bu iki takım da tesislerini açtı. Üst üste gelen bu teklifleri memnuniyetle kabul eden Siyah-Beyazlılar, yarınki idmanını Mehmet Cengiz Tesisleri’nde, pazartesi de Mehmet Ali Yılmaz’da yapacak.

Kartal'a Karadeniz misafirperverliği

Spor Toto Süper Lig’de bu akşam Rizespor’la, 2 gün sonra da erteleme maçında Trabzonspor’la deplasmanda karşılaşacak olan Siyah-Beyazlılar’a, bu 2 takımdan da müthiş jest geldi. 

Fanatik'ten Orhan Yıldırım'ın haberine göre şampiyonluk yolunda oynayacakları kritik 2 karşılaşma için 5 gün Karadeniz’de konaklayacak olan Kara Kartal’a, hem Rizespor hem de Trabzon yönetimi, tesislerinin kapılarını açtı. 

İlk olarak Kartal’ın hocası Şenol Güneş’le yakın arkadaş olan Yeşil- Mavililer’in teknik adamı Hikmet Karaman’ın bu öneriyi yönetime sunduğu, Başkan Metin Kalkavan’ın da Siyah-Beyazlılar’ın 1 numarası Fikret Orman’a bu teklifi ilettiği öğrenildi.

Bu hamle sonrasında Güneş’in eski takımı Trabzonspor da Beşiktaş’a kapılarını açtı. Bordo- Mavililer’in başındaki isim Muharrem Usta da benzer öneriyle Orman’ın kapısını çaldı.

Orman teşekkür etti

Rize ve Trabzon’dan peş peşe gelen bu teklifleri teknik direktör Şenol Güneş’e ileten Fikret Orman, tecrübeli teknik adamın onay vermesinin ardından 2 başkana geri dönüş yapıp teklifilerini kabul etti ve teşekkür etti. 

Bu çifte hamlenin ardından kamp programında değişikliğe giden Şenol Güneş, bu akşamki maçın ardından yarın yapacağı idmanı, Mehmet Cengiz Tesisleri’nde gerçekleştirecek. Ardından pazartesi günü Trabzonspor maçı için bu şehire geçek olan Siyah-Beyazlı kafile, bu mücadelenin hazırlıklarını Bordo-Mavililer’in Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirip kampa girecek.

Kaynak: Fanatik
<< Önceki Haber Kartal'a Karadeniz misafirperverliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER