Kartalın yıldızı Quaresma İstanbul'a geldi!

Beşiktaş'ın yeni transferi Ricardo Quaresma, İstanbul'a geldi.

Kartalın yıldızı Quaresma İstanbul'a geldi!

Süper Lig'de 2015-16 sezonuna Şenol Güneş komutasında başlayacak Beşiktaş, yeni transferine kavuştu.

Siyah-Beyazlı kulübün transfer görüşmelerine başladığını açıkladığı Ricardo Quaresma, İstanbul'a geldi. Portekizli futbolcu, 22 Temmuz Çarşamba günü sabah 09.00’da Fulya’da bulunan Acıbadem Sports’ta sağlık kontrolünden geçecek.

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, Suruç'ta yaşanan terör saldırısı sonrasında Quaresma için bir karşılama töreni yapılmayacağını bildirmişti. Ancak yine de yaklaşık 500 Siyah-Beyazlı taraftar havaalanında yerini aldı.



Beşiktaş Futbol A Takımı tercümanlarından Arda Kabaklı'nın karşıladığı yıldız oyuncunun etrafı pasaport çıkışından sonra taraftarlarca sarıldı. Siyah-beyazlı taraftarların sevgi gösterilerinde bulunduğu 31 yaşındaki futbolcu, yoğun ilgi sebebiyle kendisini bekleyen araca gitmekte zorlandı. Quaresma, emniyet görevlileri ile güvenlik personelinin yardımıyla araca bindi. Bu sırada aracın etrafında toplanan taraftarlar, meşaleler yakıp, tezahüratlarını sürdürdü. Bazı taraftarlar, Quaresma'nın içinde bulunduğu aracın üstüne çıkarken, emniyet görevlileri de yolu açmak için taraftarları araçtan uzaklaştırmaya çalıştı. Bu sırada yaşanan izdiham sebebiyle birkaç taraftarın fenalık geçirdiği görüldü.

Portekizli futbolcu, taraftarların tezahüratları ve sevgi gösterileri eşliğinde havalimanından ayrılarak, siyah-beyazlı kulübe doğru hareket etti.

Beşiktaş'ın yeni transferi Ricardo Quaresma BJK TV'de açıklamalarda bulundu. 

İŞTE QUARESMA'NIN SÖZLERİ...

"Bir daha Beşiktaş'ta oynayacak olmak büyük keyif, onur. Taraftarla aramızdaki bağı herkes biliyor. Çok yoğun duygular yaşıyorum. Taraftarların duygu seline nasıl cevap verebilirim diye şimdiden düşünüyorum."

Elinde bir tesbih bulunan Quaresma, "Uğur getireceğine inanıyorum. Hatıralarımla beraber bunu da saklayacağım. Kaç gol atıp asist yaptığım önemli değil, önemli olan şampiyonluk."

"SÜREYYA'YI TABİİ Kİ ÖZLEDİM"

"Buraya gelme sebeplerimden en büyüğü taraftar. Ama yönetim ve başkanın ilgisi başroldür. Yeni bir sayfa açıyorum. Geçmişi ve dünü değil, bugün ve yarını konuşmak istiyorum. Malzemeci Süreyya'yı tabii ki özledim. Görür görmez ona sarılıp hasret gidereceğim. İnönü'deki aynı desteği yeni statta da gösterecektir taraftarlarımız. Vodafone Arena'da değişen tek şey kupa sayısı olacak. Messi ile Ronaldo dünyanın en iyi oyuncuları. Ben de taraftarlarımızı mutlu etmek için uğraşacağım."

"BÜTÜN OYNADIĞIM TAKIMLAR İÇİNDE..."

"En unutamadağım maç Türkiye Kupası. O maç burada kazandığım tek kupaydı. Bu sene şampiyonluk kazanıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyorum. Her zaman dediğim gibi Beşiktaş taraftarı mükemmel. Onların ne kadar mükemmel olduğuyla ilgili röportaj verdim. Bütün oynadığım takımlar içinde Porto ve Beşiktaş'ta mutlu oldum. İkisine de geri dönmek nasip oldu."





<< Önceki Haber Kartalın yıldızı Quaresma İstanbul'a geldi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER