Kasa yüklü kamyon patates yüklü kamyona arkadan çarptı: 1 ölü


Mersin'in Tarsus ilçesinde otobanda, bir kamyonun öndeki başka bir kamyona çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, bir sürücü de yaralandı.

Tarsus otoyolu Pozantı-Tarsus istikametinde seyir halinde olan Hasan Kale yönetimindeki 33 VBC 98 plakalı boş kasa yüklü kamyon, Yanıkkışla Mahallesi yakınlarında önünde seyir halinde olan Mahmut M. yönetiminde patates yüklü 02 AH 740 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpma sonucu kontrolden çıkan patates yüklü kamyon şarampole yuvarlandı.

Boş kasa yüklü kamyonda ise çarpmanın şiddeti ile sürücü kabini kasadan tamamen ayrıldı. Ayrılan kabin içerisinde sıkışan Hasan Kale, olay yerine gelen MER-KUR kaza kırım ekipleri tarafından ağır yaralı olarak çıkarıldı. Hasan Kale, 112 sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Kale, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Şarampole yuvarlanan patates yüklü kamyonun sürücüsü Mahmut M. ise yaralı olarak Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Kasa yüklü kamyon patates yüklü kamyona arkadan çarptı:... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER