Kasımpaşa: 0 - Trabzonspor: 1 (İlk yarı)


İSTANBUL (CİHAN)- Stat: Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Cüneyt Çakır, Alpaslan Dedeş, Gökmen Olgan
Kasımpaşa: Ertaç, Orhan Şam, Donk, Dvali, Sancak, Alpaslan, Andre Castro, Tunay Torun, Babel, Adem Büyük, Malki
Trabzonspor: Hakan Arıkan, Bosingwa, Aykut Demir, Medjani, İshak Doğan, Aytaç Kara, Mehmet Ekici, Constant, Erkan Zengin, Cardozo, Deniz Yılmaz
Gol: Dk. 45+1 Mehmet Ekici (Trabzonspor)
Sarı kartlar: Dk. 18 Deniz Yılmaz (Trabzonspor), Dk. 42 Babel (Kasımpaşa)

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 21. haftasında Kasımpaşa ile Trabzonspor arasındaki maçın ilk yarısı konuk Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

15. dakikada Trabzonspor etkili geldi. Bu dakikada Constant'ın sağdan cezaalanı içine yaptığı ortada Cardozo'nun bekletmeden vuruşunda kaleci Ertaç başarılı bir kurtarışla gole izin vermedi.

19. dakikada Deniz Yılmaz'ın cezasahası içine yaptığı ortada Cardozo, zor pozisyonda vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak üst direğe çarparak üstten auta gitti.

24. dakikada gelişen Kasımpaşa atağında Tunay Torun'un cezasahası dışından vuruşunda top az farkla oyun alanı dışına gitti.

36. dakikada ortaalanda Andre Castro, kaptığı topla takımı atağa kaldırdı. Babel, daha müsait durumdaki Malki'yi gördü. Bu oyuncu, kötü bir orta yapınca takımını bir golden etti.

40. dakikada Donk'un uzun pasında topla buluşan Adem Büyük'ün vuruşunda top savunmada önce Aykut'a çarptı, arkasından Bosingwa'dan sekti. Çaprazda topla buluşan Malki'nin vuruşu kaleci Hakan Arıkan'dan döndü.

45+1. dakikada Trabzonspor öne geçti. Bu dakikada kazanılan serbest vuruşu Mehmet Ekici kullandı. Sol çaprazdan direkt kaleye vuran Mehmet Ekici, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 0-1.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadelenin ilk yarısı Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Kasımpaşa: 0 - Trabzonspor: 1 (İlk yarı) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER