Kasımpaşa: 1 - Beşiktaş: 1 (İlk yarı)


Stat: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Aleks Taşçıoğlu
Kasımpaşa: Ramazan Köse, Kenneth Omeruo, Strahil Popov, Olivier Veigneau, Cristian Titi, Oscar Scarione, Hakan Arslan, Andre Castro, Adem Büyük, Yonathan Del Valle, Eren Derdiyok
Beşiktaş: Denys Boyko, Andreas Beck, Marcelo Guedes, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Atiba Hutchinson, Olcay Şahan, Jose Sosa, Kerim Frei, Oğuzhan Özyakup, Mario Gomez
Goller: Dk. 28 Jose Sosa (Beşiktaş), Dk. 29 Yonathan Del Valle (Kasımpaşa)
Sarı kartlar: Dk. 17 Hakan Arslan (Kasımpaşa), Dk. 45+1 Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş)

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 27. hafta kapanış maçında Kasımpaşa ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Mücadelede ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1 - 1 berabere tamamlandı.

16. dakikada Kasımpaşa'dan Oscar Scarione'nin ceza yayı gerisinden sağ ayağıyla kaleye gönderdiği şutunda kaleci Denys Boyko topa rahatlıkla hakim oldu ve gole izin vermedi.

28. dakikada Beşiktaş, Jose Sosa'nın golü ile maçta öne geçti. Bu dakikada Oğuzhan Özyakup'un pasıyla ceza alanı içinde topla buluşan Jose Sosa, Cristian Titi'yi çalımlayarak kaleciyle karşı karşıya kaldı ve Ramazan Köse'nin üzerinden sağ ayağıyla topu aşırtarak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0 - 1.

29. dakikada Kasımpaşa, Yonathan Del Valle'nin golü ile maçta eşitliği yakaladı. Bu dakikada sol kanada atılan uzun pasta topla buluşan Yonathan Del Valle rakibi Andreas Beck'i ekarte ederek sol çaprazdan ceza alanına girdi ve sağ ayağıyla çektiği etkili şutta kaleci Denys Boyko'nun sağına vurdu, yere çarpan meşin yuvarlağa kaleci Denys Boyko da dokunda ama ağlara gitmesine engel olamadı: 1 - 1.

35. dakikada sol kanattan kazanılan korneri kullanan Beşiktaş'ın golünü atan Jose Sosa'nın ceza alanına gönderdiği ortasında top doğrudan kaleye yöneldi ve kimse dokunamayınca da kalenin sağından az farkla auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısının kalan bölümünde iki takımın çabası da başka gol getirmedi ve takımlar içeriye 1 - 1'lik skorla girdiler.
CİHAN
<< Önceki Haber Kasımpaşa: 1 - Beşiktaş: 1 (İlk yarı) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER