'Kasımpaşa buluşmaları'nın ilki yapıldı


Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Kasımpaşa A.Ş Yönetim Kurulu, geleneksel olması planlanan 'Kasımpaşa buluşmaları'nın ilkini Kemerburgaz Tesisleri'nde gerçekleşti.

Spor camiasının önde gelen isimleri ve Türk basınının önde gelen gazetecileri, Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa Kulübü tarafından organize edilen kahvaltıda bir araya geldiler.

Lacivert beyazlı kulübün Kemerburgaz Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltıda Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Ciner Grubu spor danışmanı aynı zamanda Habertürk Gazetesi yazarı Mehmet Atalay, Kulüpler Birliği Başkanı ve Medipol Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, eski Federasyon Başkanı Kemal Ulusu, Kasımpaşa'nın eski oyuncusu ve eski Merkez Hakem Komitesi Başkanı Hilmi Ok, Süper Lig'in yayıncı kuruluşu Digiturk Yönetim Kurulu üyesi Hilmi Gökçınar ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Başkanı Oğuz Tongsir ve Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Hakan Ünsal birer kısa konuşma yaptılar.

Buluşmada özellikle Kasımpaşa'nın Türk futboluna yapmış olduğu katkılardan bahsedilirken, tesislerin de Türk futbolunda tesisleşme açısından önemli bir örnek olduğu vurgulandı.

Türk medyasının ve spor camiasının önde gelen isimleri ile beraber kulüp yöneticileri keyifli sohbetler gerçekleştirirken, kahvaltının ardından tesisler gezildi, konuklara tesisler hakkında bilgi verildi ve konuklara hediye paketleri dağıtıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber 'Kasımpaşa buluşmaları'nın ilki yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER