Kasımpaşa - Medicana Sivasspor maçında ilk 11'leri belli oldu


Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 8. haftasında oynanacak olan Kasımpaşa - Medicana Sivasspor maçında takımların ilk 11'leri belli oldu.

Bu iki ekip daha önce 13 kez karşı karşıya gelirken; Kasımpaşa rakibine karşı 5 galibiyet aldı. M.Sivasspor sahadan 3 kez gülerek ayrılırken, taraflar 5 karşılaşmada yenişemedi.

İki takımın geçtiğimiz sezon İstanbul'da oynanan karşılaşmasında golsüz beraberlikle sonuçlanmıştı.

Geride kalan 7 hafta sonunda Kasımpaşa 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle haftayı 7. sırada geçerken, galibiyeti bulunmayan konuk ekip Medicana Sivasspor ise 6 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ligin 15. sırasında yer alıyor.

Kasımpaşa'nın ev sahipliğinde Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak olan ve hakem Bülent Birincioğlu'nun düdük çalacağı maçta takımların ilk 11'leri şöyle:

Stat: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Bülent Birincioğlu, Mehmet Metin, Samet Çavuş
Kasımpaşa: Jan Andreas Isaksson, Veysel Sarı, Christian Chagas Tarouco, Vasil Bozhikov, Olivier Veigneau, Ryan Henk Donk, Andre De Castro Pereira, Ezequiel Oscar Scarione, Tunay Torun, Yonathan Alexander Del Valle Rodriguez, Eren Derdiyok
Medicana Sivasspor: Ernestas Setkus, Ziya Erdal, Ümit Kurt, Cicero Joao De Cesare (Cicinho), John Boye, Adem Koçak, Yiğit İncedemir, Djakarıdja Kone, Burhan Eşer, Jeronimo Barrales, Aatif Chahechouhe
CİHAN
<< Önceki Haber Kasımpaşa - Medicana Sivasspor maçında ilk 11'leri belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER