Katliam gibi kaza: 53 ölü
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Şubat 18 2016
Gana'nın kuzeyindeki turistik şehir Kintampo'da, bir yolcu otobüsünün domates yüklü kamyonla çarpışması sonucu 53 kişi öldü, 5'i çocuk 23 kişi yaralandı.

Bölge polisinin verdiği bilgiye göre, Gana'nın kuzeyinde bir yolcu otobüsü domates yüklü bir kamyonla kafa kafaya çarpıştı.
Ülkede son zamanlarda kaydedilen en ölümcül kazada, 53 kişi hayatını kaybetti. Başkent Akra'nın 400 kilometre kuzeyinde bulunan Brong-Ahafo bölgesindeki turistik şehir Kintampo'da dün gece meydana gelen söz konusu kazada, 5'i çocuk 23 kişinin ise yaralandığı bildirildi. Yaralıların bölgedeki devlet hastanesinde tedavi altına alındığı kaydedildi.
Kazayla ilgili Twitter'dan açıklama yapan Gana Devlet Başkanı John Dramani Mahama, yakınlarını kaybeden aileler için başsağlığı diledi.
CİHAN
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu arşivini getirecek!'2.Ekol TV neden yayınlarını durdurdu!3.Bu fotoğraftan bir kişi daha eksildi: Gazeteci Emrullah Erdinç'e gözaltı4.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!5.Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kültürüne Güçlü Bir Katkı
6.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!7.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş8.15 Temmuz sonrası iktidarın çöktüğü giyim devi Aydınlı Grup satıldı: İşte yeni sahibi...9.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!10.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci ...

Ekol TV neden yayınlarını durdurdu!

Bu fotoğraftan bir kişi daha eksildi: Gazeteci Emr...

BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'y...

Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kült...


