Kavgada sopa, demir çubuk, mermer ve malalar havada uçuştu

Ataşehir'de yapımı devam eden bir inşaatın önünde yol verme nedeniyle başlayan tartışma kavga dönüştü. Sopa, demir çubuk , mermer ve malaların kullanıldığı kavga güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kavgada sopa, demir çubuk, mermer ve malalar havada uçuştu

MİNİBÜSÜYLE SOKAKTAN ÇIKAMADI, TARTIŞMA ÇIKTI

Olay  Esatpaşa mahallesinde önceki gün sabah 07.00  sıralarında meydana geldi. 
İddiaya göre, Enes Akdere minibüsüyle işe gitmek için evinden çıktı. Akdere, aynı sokakta devam eden bir inşaat için yola dökülen kum ve inşaata ait bir araç nedeniyle sokaktan çıkamadı.Bu sırada inşaat çalışanları ile Enes Akdere arasında tartışma yaşandı.Tartışma bir anda kavgaya dönüştü.

SOKAK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

İnşaat işçileri ile Enes Akdere arasındaki kavgaya ağabeyi Kenan Akdere ve bir komşusu da karışınca ortalık bir anda savaş alanına döndü. Yaklaşık 15 kişinin birbirine girdiği kavgada sopalar, demir çubuklar, mermerler  ve  işçilerin kullandığı malalar havada uçuştu. Kavgayı önlemek için mahalle sakinleri araya girdi

AĞABEY-KARDEŞ HASTANELİK OLDU

Kavga sırasında Enes Akdere ve ağabeyi Kenan Akdere başına isabet eden  mermer ve sopalar nedeniyle yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis kavgaya karışanları polis merkezine götürürken, yaralı kardeşler de ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

"SOPALARLA MERMERLERLE KAFAMA VURDULAR"

İlk müdahalelerin  ardından hastaneden taburcu olan kardeşlerden  Enes Akdere,   "Sabah saatlerinde evden işe çıkarken garajdan minibüs ile çıktım. Karşı inşaattan yola kum dökmüşler. Sağ tarafa da araba park edip yolu kapatmışlar. 'Aracınızı biraz alırsanız ben sağa dönücem' dedim. Cevap vermediler. Bir daha söyledim, yine cevap vermediler. Arabadan indim "Niye yolu açmıyorsunuz" diye. Bağırmaya başladılar  'Almıyorum' diye. Arkamı döndüm, arabaya doğru yürümek için. Sonra tekme tokat sopalarla, mermerlerle  kafama vurdular. 10-15 kişi öldürmeye kastettiler. Sesleri duyan ağabeyim ve komşular geldi ayırmaya çalıştılar onlara da vurmaya çalıştılar. Şikayetçi olduk" diye konuştu.

"AZRAİL'İMİZ OLDU HERHALDE BİZİM DEDİM"

Kardeşinin  darp edildiğini söyleyen  Kenan Akdere de "Evdeydim sesleri duydum. 5- 6 kişi kardeşimin üzerine çullanmışlar. Ben gelince diğerleri de geldi. Kafama mermer ile vurdular inşaat çalışanları. Öldürecekler bizi... Malayla, sopalarla, demir çubuklarla vurdular. 'Öldük' dedim. Linç etmeye çalıştılar bizi. Eşim çıktı, feryat figan bağırıyor. Komşular geldi. 'Azrail'imiz oldu herhalde bizim' dedim. Can güvenliğimiz yok bizim" diye konuştu. Polis yaşanan kavgayla ilgili soruşturma başlattı.

KAVGA KAMERADA

Sokak ortasında yaşanan kavga bir araç kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi.Görüntülerde taraflar birbirine vurmaya çalıştığı görülüyor. Atılan bir mermerin yere düşerek parçalanırken, işçilerin iki kardeşe tekme tokat vurduğu da yine kameralara yansıyor. Yine kavgada sopalar ve malalarla  gelen işçilerin kardeşleri darp ettiği de görülüyor. 

Kaynak: DHA
<< Önceki Haber Kavgada sopa, demir çubuk, mermer ve malalar havada uçuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER