Kayseri Erciyes taraftarı, Uğur ya da Özkeş'i istiyor


KAYSERİ (CİHAN)- Kayseri Erciyesspor Taraftar Derneği, takımın başarısız olmasını teknik direktör seçiminin yanlış olmasına ve futbolcuların düşük performans sergilemelerine bağladı. Takımın başına Mustafa Uğur ya da Mustafa Şimşek Özkeş'in getirilmesini istediler.

Bu sezon başarısız sonuçlarla taraftarını üzen Kayseri Erciyesspor'da geride kalan 24 haftada üçüncü hoca değişikliği yaşandı. Mehmet Özdilek'in ayrılmasının ardından yazılı bir açıklama yapan Kayseri Erciyesspor Taraftar Derneği, 3 teknik direktör değişmesine rağmen istenilen başarının yakalanamadığını vurguladı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Hepsi birer yıldız olan takımımızda arkadaşlık, disiplin ve saygı yok olunca bu yıldızların hepsi sönmüş ve bizim de ümit ışığımız kaybolmuştur. Bu kötü gidişe çare bulunamaması ve teknik heyet seçimindeki hatalar bizi bu duruma getirmiştir. Alınan onca başarısız sonuçlara katlandığımız dışarıdan gelen hocalara karşılık, kendi öz evladımızla 4-0 lık bir galibiyet sonrası bile dayanamayışımız teknik heyet seçimindeki yanlışımızın en güzel örneğidir."

Futbolcuların, sahada mücadele etmemek ve aldıkları paranın hakkını vermemekle suçlandığı açıklamada, "Acaba teknik heyet ve futbolcular bu durumdan vicdani olarak müsterih midir? Artık her maça 1-0 mağlup başlıyoruz. Çünkü rakip takım lehine mutlaka bir penaltı pozisyonu veriyoruz. Aynı oyuncunun iki hafta üst üste gereksiz penaltıya sebebiyet vermesi ve takımı on kişi bırakması inanılır gibi değildir." denildi.

Açıklamada, İzmit Körfez köprüsünün ayak halatı koptuğu için harakiri yapan Japon mühendis olayı da hatırlatılarak şu ifadeler kullanıldı: "Tüm sorumluluğu kendinde bulan ve intihar eden Japon mühendisin karakter ruhundan bir gram bile taşımayanlar bugün aldıkları paralarla keyif çatmaktadır. Takımın hiç kimsenin umurunda olduğunu düşünmüyoruz. İstifa müessesesi bugünler için vardır. Mehmet Özdilek hocamıza bu davranışından dolayı teşekkür ediyor ve bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz."

UĞUR YA DA ÖZKEŞ'İ İŞTİYORUZ

Kayseri Erciyesspor Taraftar Derneği'nden yapılan açıklamada, takımın başına Mustafa Uğur ya da Mustafa Şimşek Özkeş'in getirilmesi istendi. "Biz kendi değerlerimize sahip çıkmadığımız müddetçe hiç bir başarı yakalayamayız." denilen açıklamada şöyle denildi: "Daha önce Erciyesspor'u şampiyon yapan değerli Kayserili teknik adam Mustafa Uğur ve ekibi görevden ayrılan teknik heyetten daha fazla bilgi ve birikime sahiptir. Ayrıca Mustafa Özkeş hoca ile sağlanacak birliktelik bu takıma olumlu katkı yapacaktır. Yani iki Mustafa devrinin başlamasını bekliyoruz. Kendi değerimizle ya bir mucizeye imza atacağız, ya da gelecek yıl için PTT liginin yapılanmasına başlayacağız." CİHAN
<< Önceki Haber Kayseri Erciyes taraftarı, Uğur ya da Özkeş'i istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER