Kayserispor: 2 – Akhisar Belediyespor: 1 (İlk yarı)


Stat: Kayseri Kadir Has
Hakemler: Mustafa Öğretmenoğlu, Serkan Gençerler, Hakan Yemişken
Kayserispor: Kayacan Erdoğan, Larrys Destin Mabiala, Zeki Yavru, Mustafa Akbaş, Ömer Bayram, Deniz Türüç, Diego Hipolito Da Silva Lopez, Samba Sow, Furkan Özçal, Diego Marvin Biseswar, Vanderley Dias Marinho (Derley)
Akhisar Belediyespor: Milan Lukac, Douglas Ferreira, Kadir Keleş, Caner Osmanpaşa, Ahmet Cebe, Güray Vural, Joel Landry Tsafack N'Guemo, Custodio Miguel Dias De Castro, Merter Yüce, Leocisio Julio Sami, Hugo Rodallega Martinez
Goller: Dk. 26 Hugo Rodallega Martinez (Akhisar Belediyespor), Dk. 32 ve 44 Diego Marvin Biseswar (penaltı) (Kayserispor),
Sarı kartlar: Dk. 39 Samba Sow (Kayserispor), Dk. 30 Julio Sami, Dk. 44 Douglas Ferrarira (Akhisar Belediyespor)

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 15. haftasında Kayserispor ile Akhisar Belediyespor karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın ilk yarısında konuk Akhisar Belediyespor, 1 - 0 öne geçtiği maçta Kayserispor'un 2 penaltı golüne engel olamadı ve devreyi Kayserispor 2-1 önde tamamladı.

3. dakikada penaltı noktası üzerinde sol ayağı ile Vanderley Dias Marihno'nun yaptığı vuruşta top az farkla dışarı gitti.

14. dakikada gelişen Akhisar Belediyespor atağında Güray Vural'ın sert şutunda top yakın mesafeden dışarı gitti.

26. dakikada Güray Vural'ın ortasında ceza sahasında bulunan Hugo Rodallega Martinez, kafa vuruşu yaparak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0 - 1.

32. dakikada ev sahibi Kayserispor, Diego Biseswar'ın penaltı golüyle beraberliği yakaladı. Bu dakikada Ömer Bayram'ın pasıyla rakip ceza alanı sol yan çizgisi üzerinde topla buluşan Diego Biseswar, rakibi Ahmet Cebe tarafından düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Akhisar Belediyesporlu oyuncuların itirazı sonuç vermedi ve kazanılan penaltı vuruşu için topun başına geçen Diego Biseswar'ın, sağ ayağıyla yaptığı vuruşta top ve kaleci ayrı köşelere giderken, skor da 1 - 1 oldu.

44. dakikada ev sahibi Kayserispor, yine Akhisar Belediyesporlu oyuncuların büyük itirazına neden bir penaltı vuruşunda 2 - 1 öne geçti. Bu dakikada Merter Yüce'nin rakibi Ömer Bayram'a ceza alanı içerisinde yaptığı müdahale sonrası hakem Mustafa Öğretmenoğlu bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Akhisar Belediyesporlu oyuncular bu karara yine itiraz etti. Diego Biseswar, ikinci kez penaltı noktasına geldi, kaleci Milan Lukac'ın soluna ayak içiyle düzgün bir vuruş yaparak topu ağlarla buluşturdu: 2-1.

Kalan bölümlerde başka pozisyon olmadı ve maçın ilk yarısını ev sahibi Kayserispor 2-1 önde tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Kayserispor: 2 – Akhisar Belediyespor: 1 (İlk yarı) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER