Kayserispor'da Tolunay Kafkas ile yollar ayrıldı


Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nda beklentilerin gerisinde kalan Kayserispor'da Teknik direktör Tolunay Kafkas ile yolların ayrıldığı iddia edildi.

Süper Lig'in geride kalan 23. haftasında 26 Şubat Cuma günü İstanbul'da oynanan Medipol Başakşehir maçında da sahadan 1 - 0 mağlup ayrılan Kayserispor'da kötü gidişin bir türlü durdurulamaması üzerine Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile yolların ayrılmasına karar verildiği ileri sürüldü.

Süper Lig'in yayıncı kuruluşunun haberine göre, "Son dönemde kötü sonuçlar alan Kayserispor'da Tolunay Kafkas ile yollar ayrıldı." denildi.

Konuyla ilgili Kayserispor Yönetim Kurulu'ndan her hangi bir açıklama yapılmazken, kısa sürede bir yazılı açıklama yapılacağı öğrenildi. Sezona Ankara deplasmanında Osmanlıspor ile 1 - 1 berabere kalarak başlayan, ligin 7. haftasında da yine Ankara'da Gençlerbirliği'ne 2 - 0 yenilen Kayserispor'da Teknik Direktör Tolunay Kafkas istifa edeceğinin sinyalini vermişti. Yayıncı kuruluşa maç sonunda verdiği röportajda, "Türk takımlarında böyle durumlarda bazı şeyler yaşanıyor." diyen Kafkas, "Yaşanan başarısızlıklarda her zaman sorumlu teknik direktörlerdir. Ben de bundan hiç bir zaman kaçmadım. Bu işte iyi sonuçlar oyuncularındır, kötü sonuçlar teknik direktörlerindir. Önümüzdeki günlerde bununla ilgili bir değerlendirme yapacağız." şeklinde konuşmuştu.

Kayserispor, Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun geride kalan 23 haftasında 5 galibiyet, 8 beraberlik, 10 mağlubiyet alırken, attığı 19 gole karşılık kalesinde 24 gol görmüş, 23 puan ve -5 averajla da 15. sırada yer almıştı.

Kayserispor, Süper Lig'in 24. haftasında ise ilk yarıda Ankara'da 2 - 0 yenildiği Gençlerbirliği ile 5 Mart Cumartesi günü saat 13.30'da Kayseri Kadir Has Stadı'nda karşı karşıya gelecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Kayserispor'da Tolunay Kafkas ile yollar ayrıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER