Kayyımlardan Ramazan'da zulüm

Türkiye’nin çeşitli yerlerindeki okul ve şirketlere atanan kayyım heyetleri, çalışanları mübarek Ramazan ayında parasız bıraktı.

Zonguldak'ta nefret operayonu

Zonguldak Fatih Koleji öğretmenleri hala Nisan ayı maaşlarının tamamını alabilmiş değil. Haziran maaşını alıp almayacakları belli olmayan öğretmenler ve okul çalışanları, Ramazan Bayramı'na da buruk şekilde girecek. Kayyım heyetinin çalışan personeli iki ay ücretsiz izne göndermeyi planladığı da ileri sürüldü. Zonguldak Fatih Koleji'nde maaş ödemelerinin neden zamanında yapılmadığını sormak isteyen bir öğretmen güvenlik zoruyla odadan dışarı atıldı. 

BÜTÜN MALAR İÇERİDE

Yine Kayseri'de kayyım atanan Nezahet Temizlik AŞ ve Atlantik Eğitim Öğretim AŞ şirketlerine bağlı 5 yurtta aşçı, bekçi, temizlik görevlisi ve idareci olmak üzere çalışanlara maaşları verilmediği öğrenildi. Haziran'ın 19'u olmasına rağmen Mayıs ayı maaşlarını alamayan çalışanlar Ramazan ayını büyük sıkıntı içerisinde geçiriyor. Çalışanlar yurtlarda kalan öğrencilerden alınan aylık ödemelerin Derya Çopuroğlu, Osman Seyfi ve Serkan Gürbüz'den oluşan kayyım heyetine teslim edildiği ancak  maaşlarının ay sonunun yaklaşmasına rağmen bir türlü ödenmediğinden şikayet ediyor. 

Özgür Düşünce
<< Önceki Haber Kayyımlardan Ramazan'da zulüm Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER