Kayyum Hasan Ölçer, gazetecilerin kameralarını kapattırdı
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Perşembe, Ekim 29 2015
İpek Medya Grubu’na kayyum olarak atanan ve bir dönem İBDA-C lideri Salih Mirzabeyoğlu ile ‘Çakal Carlos’ olarak bilinen Ilich Ramirez Sanchez’in de avukatlığını yapan Hasan Ölçer, çalışanları tehdit ettikten sonra kanaldan ayrıldı.

İpek Medya Grubu’na kayyum olarak atanan ve bir dönem İBDA-C lideri Salih Mirzabeyoğlu ile ‘Çakal Carlos’ olarak bilinen Ilich Ramirez Sanchez’in de avukatlığını yapan Hasan Ölçer, çalışanları tehdit ettikten sonra kanaldan ayrıldı. Gazetecilere açıklama yapmayan Ölçer, kameraları kapattırdıktan sonra konuştu.
Kendisini dışarıda takip eden gazetecilerin, çalışanları tehdit edip işten attığı yönündeki sorularını cevapsız bırakan Ölçer, ‘Yarın gazeteler çıkacak mı?’ sorusuna ise ‘İnşallah’ yanıtını verdi. Bir süre aracını caddede bekleyen Ölçer, gazetecilerin ısrarlı soruları üzerine "Kameraları kapatın bir şey söyleyeceğim" dedi. Kameraların kapatıldığından emin olduktan sonra Ölçer, “ Bakın beni iyi tanıyorsunuz. Bir dava konusu olsa veya şahsi bir mesele olsa, ben sonuna kadar açıklama yaparım, beni tanıyorsunuz. Her şekilde açıklama yaparım, kanaatimi konuşurum, hepsini söylerim. Burada mahkeme tarafından atanmış bir kayyum var, o anlamda bir açıklama yapmam doğru değil. Yoksa benim gayet tabi bir fikrim var, duruşum var, görüşüm var hepsini söylerim. Onun için boşa yorulmayın anlatabiliyor muyum?” şeklinde konuştu.
Bir gazetecinin "Siz Kanaltürk’e mi bakıyorsunuz? Kaç kayyum var? Burada kaç kayyum var?" şeklindeki sorularına Ölçer, “Yok biz Bugün Gazetesi, Millet Gazetesi ve Ankara’da birkaç şirket var onlara atandık. Şöyle 22 tane şirket var bu şirketlerin her bi
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bu kez İzmit'e İHA düştü.3.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!4.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!5.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi
6.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!7.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var8.İtirafçı, Mehmet Akif Ersoy soruşturmasında Soylu'nun adını da verdi!9.Amerika hayali kuranlar şokta: ABD Green Card programını süresiz olarak askıya aldı!10.Uyuşturucu soruşturması Fenerbahçe'ye uzandı: Sadettin Saran ifade veriyor evinde arama var

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







