Kaza yerine gelen polis zor anları

ADANA'da otoyolda meydana gelen zincirleme kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Ölenlerden birinin çalan cep telefonunu alan polis memuru, "Ben şimdi ne diyeceğim, nasıl söyleyeceğim" diyerek gelen aramayı reddetti.

Kaza yerine gelen polis zor anları

Kaza, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Karaisalı çıkışında meydana geldi. Çiftçilik yapan 50 yaşındaki Ahmet Fida, 33 ACD 95 plakalı hafif ticari aracıyla Mersin'den Adana yönüne gelirken, direksiyon başında fenalaştı. Aracını emniyet şeridine çekip bir süre dinlenen Fida, yola kontrolsüz bir şekilde çıkınca 36 yaşındaki Ünal Duyu yönetimindeki 16 BNN 98 plakalı kamyona çarptı. Kontrolden çıkan kamyona da sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 34 BGT 32 plakalı otomobil çarptı. Kamyonun altına giren otomobildeki 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayı gören vatandaşlar, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen kurtarma ekipleri, kamyonun altında kalan otomobilde henüz kimlikleri saptanamayan 2 erkeğe ait cesedi çıkarttı. Kazada yaralanan Ahmet Fida ise ambulansla Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

TELEFONU BAKAMADI

Olay yerinde inceleme yapan bir polis, ölenlerden birine ait olan cep telefonu çalınca eline aldı ancak, "Ben şimdi ne diyeceğim, nasıl söyleyeceğim" diyerek gelen aramayı reddetti. Yapılan incelemenin ardından cenazeler Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. 

Kazaya karışan otomobilin, İstanbul'daki bir kiralama şirketine ait olduğu belirleyen polis, firma ile temasa geçerek araçta ölenlerin kimliklerini tespit etmek için çalışma başlattı.
<< Önceki Haber Kaza yerine gelen polis zor anları Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER