Kazada koca ve karısının ölümüne sebep olan sürücüler kayıplara karıştı

Kazada koca ve karısının ölümüne sebep olan sürücüler kayıplara karıştı

Kırıkkale'de kocasına araç çarptığını görüp yardıma koşan kadına bir başka araç çarptı. Çiftin ölümlerine sebep olan plakası tespit edilemeyen araç sürücüleri kayıplara karıştı.

İddialara göre, Ankara'dan düğünden dönen 06 DP 5426 plakalı aracın sürücüsü Cengiz Batum, ihtiyaç molası vermek için Kırıkkale Çevre yolunda durdu. İhtiyaç giderdikten sonra sürücü Batum, tekrar aracına binerken, yoldan geçen plakası tespit edilmeyen bir araç çarptı. Batum, yaklaşık 10 metre sürüklendikten sonra olay yerinde yaşamını yitirdi, araç ise kayıplara karıştı. Bu arada kocasını kurtarmak için araçtan inen Filiz Batum'a ise plakası tespit edilemeyen başka bir araç çarptı. Bu araçta durmadan olay yerinden uzaklaştı. Baba ve annesinin yerde yattığını gören Ezo (19) ve Hasret (4) Batum, adlı çocuklar, yoldan geçen bir aracı durdurdu. Araç sahipleri polisle ve ambulansa haber verdi. Bu arada anne Filiz Batum'da hastaneye giderken yaşamını yitirdi. Baba ve annesinin öldüğünden habersiz çocuklar gözyaşları dökmeye başladı.

Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlattı. Görgü şahitleri, kaza geçiren iki vatandaşın olay yerinde ölüme terk edildiğini söyledi. CİHAN
<< Önceki Haber Kazada koca ve karısının ölümüne sebep olan sürücüler... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER