Kazada şehit olan polis memuru memleketi Elazığ'a uğurlandı

Kazada şehit olan polis memuru memleketi Elazığ'a uğurlandı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, bir otelin çatısında çıkan yangını söndürmeye çalışan itfaiye aracının geri manevra yaparken çarpması sonucu şehit olan polis memuru 44 yaşındaki Bülent Durgun'un cenazesi, İl Emniyet Müdürlüğü önündeki törenin ardından memleketi Elazığ'a uğurlandı.

Ulu Cami Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde, mülkiyeti belediyeye ait olan ancak bir turizm şirketi tarafından işletilen Kaunos Hotel'in çatısında, dün saat 05.30 sıralarında yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın, kısa sürede büyüyüp çatıyı sardı. Otel görevlileri, Köyceğiz'de kamp yapan Türkiye ve Sırbistan kano milli takımları sporcularının da aralarında bulunduğu müşterilerini uyandırıp tahliyelerini sağlarken bir yandan da itfaiyeye haber verdi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, iki saatlik çaba sonucunda alevleri söndürdü. Otelin çatısında büyük hasar meydana geldi. Söndürme çalışmaları sırasında, 40 yaşındaki Soner Kazık yönetimindeki 48 K 5776 resmi plakalı itfaiye aracı, geri manevra yaparken çevre güvenliğini sağlayan polis memurlarından Durgun'a çarptı. Aracın altında kalıp ağır yaralanan Durgun, Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Durgun, doktorların çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

Evli ve iki çocuk babası Bülent Durgun için bugün İl Emniyet Müdürlüğü'nde cenaze töreni düzenlendi. Vali Amir Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, şehit polisin eşi ve çocuklarının da katıldığı törende, İl Müftüsü Abdurrahman Koçak dua etti. Duanın ardından cenaze, toprağa verilmek üzere Elazığ'a gönderildi. CİHAN
<< Önceki Haber Kazada şehit olan polis memuru memleketi Elazığ'a uğurlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER