Kazada yaralanan kediyi kurtarmak için seferber oldular


Maltepe'de harç mikserinin neden olduğu kaza sırasında yaralanan bir kedi, vatandaşları polis ekiplerini alarma geçirdi. Otomobilin altında kalan yaralı kediyi kurtarmak için adeta zamanla yarışıldı. Olay yerine gelen belediye görevlisi tarafından alınan yaralı kedi, veteriner kliniğine götürülerek ameliyat alındı.

İnsanlık ölmemiş dedirten olay Zümrütevler Mahallesi'nde yaşandı. Kontrolden çıkan harç pompası önüne kattığı herşeye zarar verdi. 3 kişinin yaralandığı, 15 aracın da hasar gördüğü olay sırasında sokaktaki bir kedi de ölümle burun buruna kaldı. Sürüklenen otomobilin altında kalan kediyi vatandaşlar fark edince adeta zamanla yarış başladı. Yaralı kediyi kurtarmak için polis ekipleri de devreye girdi. Bir polis memuru eliyle yaralı kedinin kanını durdurmaya çalıştı. Başka bir polis de acı çeken hayvanı sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada bir polis memuru da telsizle merkezden yardım istedi.

Durum hemen Maltepe Belediyesi'ne iletildi. Kısa sürede olay yerine gelen belediye görevlisi yaralı kediyi yerden kaldırdı. Kedi, tedavi edilmek üzere araçla veteriner kliniğine götürülerek ameliyat alındı. CİHAN
<< Önceki Haber Kazada yaralanan kediyi kurtarmak için seferber oldular Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER