Kazara görüntü yönetmenini öldüren ABD'li aktör Baldwin’den ilk açıklama
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cumartesi, Ekim 23 2021
Paylaş
X Post
ABD’de "Rust" filminin setinde kullandığı kurusıkı silahla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne neden olan ABD'li oyuncu Alec Baldwin, film setinde yaşanan trajedi nedeniyle kalbinin kırık olduğunu söyledi.
ABD'de "Rust" filminin çekimleri sırasında ünlü oyuncu Alec Baldwin'in elindeki kurusıkı silahın ateş alması sonucu 42 yaşındaki görüntü yönetmeni Halyna Hutchins hayatını kaybetmiş, filmin yönetmeni Joel Souza da yaralanmıştı. ABD’li film yıldızı Baldwin olay sonrası sosyal medya hesabından yaptığı ilk açıklamada, film çekimlerinde kullandığı silahla istemeden neden olduğu trajedi nedeniyle “büyük kalp kırıklığı" yaşadığını ifade etti.
Hutchins’in eşi, oğulları ve onu tanıyan, seven herkes adına derin üzüntü içinde olduğunu vurgulayan Baldwin, olaya ilişkin soruşturmada kolluk kuvvetleriyle tam iş birliği yaptığını belirtti.
Baldwin, Hutchins’in eşiyle de temas halinde olduğu ve destek teklif ettiğinin altını çizerek, "Eş, anne ve çok takdir edilen meslektaşımız Halyna Hutchins'in hayatını kaybetmesine neden olan trajik kazayla ilgili yaşadığım şok ve üzüntüyü ifade edecek hiçbir kelime yok" dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Küresel piyasalarda savaş dönemi rallisi: En değerli 10 şirketin değeri 4 trilyon dolar arttı2.Sır gibi saklanıyordu: UFO belgeleri açıklandı, sistemler çöktü3.'Casus' itiraf etti, 15 Temmuz sonrası Fuat Oktay’a bağlı fişleme faaliyetleri gün yüzüne çıktı4.Eski Tuğgeneral Sönmezateş: 'Komutanlarımız bizi birkaç ev ve birkaç milyon dolara sattı'5.İpler tamamen koptu: CHP, Burcu Köksal'ı kesin ihraç talebiyle disipline sevk etti!
6.Özel o paraları aldı mı? Muhittin Böcek'in etkin pişmanlık ifadesine CHP'den ilk açıklama7.Macron konuştu! Fransa Afrika'da yardım yerine yatırıma mı soyunuyor?8.Halk TV'de neler oluyor? Ayrılık rüzgarı bitmiyor!9.Eurovizyon'da İsrail tepkisi: Yayınlamayacaklar!10.AKP'ye geçeceği iddia ediliyordu kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi

ABDULLAH AYMAZ

HÜSEYİN ODABAŞI

KADİR GÜRCAN

CUMA KARAMAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

Küresel piyasalarda savaş dönemi rallisi: En değer...

Sır gibi saklanıyordu: UFO belgeleri açıklandı, si...

'Casus' itiraf etti, 15 Temmuz sonrası Fuat Oktay’...

Eski Tuğgeneral Sönmezateş: 'Komutanlarımız bizi b...

İpler tamamen koptu: CHP, Burcu Köksal'ı kesin ihr...







