Kazayla kendisini vuran öğrenci öldü
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Ocak 1 2016
22 yaşındaki üniversite öğrencisi Ufuk Dündarlıoğlu, oynadığı tabancanın kazara ateş olması sonucu başından vurularak hayatını kaybetti.

Niğde Üniversitesi'nde eğitim gören Ufuk Dündarlıoğlu, dün saat 21.00 sıralarında Ahipaşa Mahallesi'ndeki bekar evinde adı açıklanmayan bir arkadaşıyla yılbaşını kutlamak için bir araya geldi. İddiaya göre Dündarlıoğlu, evde otururken belinden çıkardığı ruhsatsız tabancayla oynamaya başladı. O sırada tabanca kazara ateş aldı ve Dündarlıoğlu başına isabet eden kurşunla ağır yaralandı.
Arkadaşının ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan Ufuk Dündarlıoğlu, sabaha karşı hayatını kaybetti. Gencin arkadaşı polis tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Başsavcılıktan Sadettin Saran'ın ikinci testi hakkında açıklama2.İHA krizinde bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkıyor!3.Karaca ve Baransu cephesinden Cemal Enginyurt'a çifte yalanlama4.Almanya kara kara düşünüyor: 120 bin kamyon/TIR şoförü açığı var!5.Bizi karıştırmayın! Almanya 'teknik yetersizilk' gerekçesiyle kara kutuyu incelemeyi reddetti!

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Başsavcılıktan Sadettin Saran'ın ikinci testi hakk...

İHA krizinde bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkıyo...

Karaca ve Baransu cephesinden Cemal Enginyurt'a çi...

Almanya kara kara düşünüyor: 120 bin kamyon/TIR şo...

Bizi karıştırmayın! Almanya 'teknik yetersizilk' g...


