Kedisini bulana ödül verecek
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Mart 2 2016
Paylaş
X Post
SAMSUN Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) araştırma görevlisi olarak çalışan 27 yaşındaki Burcu Bür, bir yıldır evinde beslediği 'Badem' adlı kedisinin kaybolması üzerine fotoğraflı el ilanı bastırıp kentin birçok noktasına astı. Kedisinin kendisi için çok önemli olduğunu belirten ve bulana kadar arayacağını söyleyen Burcu Bür, kediyi bulup getirene ödül vereceğini dile getirdi.

OMÜ'de araştırma görevlisi olarak çalışan Burcu Bür, bir yıldır evinde beslediği 'Badem' adlı kedisini, geçen 10 Şubat günü evin bahçesinden kaçmasının ardından yaptırdığı el ilanları her yere asarak arıyor. Çevredekilere de kedisinin fotoğrafını göstererek soran Burcu Bür, 'Badem'in bulunması için elinden geleni yapacağını söyledi.

Bür, "Badem, çok akıllı bir kedidir. Benim için çok değerli. Çünkü yaralı olarak aldığım ve onun geçirdiği uzun ve acı verici ameliyatlar da dahil olmak üzere hep yanındaydım. Gecelerce başında bekledim. Pansumanlarını yaptım ve ilaçlarını ellerimle içirdim. Canı yandığında veya ağrısı olduğunda oturup beraber ağlardık. Bu yüzden Badem benim için herhangi bir kediden çok daha fazla değerli. Umarım başına bir iş gelmemiştir. Badem'e benzer kedi gördüğünü söyleyen birçok kişi sosyal medyadan ve telefondan ulaştı. Ancak ne yazık ki hiçbirisi Badem değildi. İnsanların yoğun bir ilgisi var. Ancak buna rağmen bulamıyoruz. Kedimi bulan duyarlı her kimse kendisine ödül vereceğim" diye konuştu.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.O polis Gülistan Doku dosyasındaki delil karartmayı itiraf etti!2.Anayasal hakklarını kullanan öğretmenlere AKP’li Tayyar'dan tehdit:3.İsrail ile Lübnan arasında 10 gün ateşkes yapıldığını Trump duyurdu4.'Saldırgan kendini jiletlemiş! Babası emniyet müdürü diye siciline işlememiş'5.Gülistan Doku Cinayeti: Eski polis ve İl Özel İdare çalışanı tutuklandı
6.Salih Gergerlioğlu için gözaltı kararı: Oğlu öldürülen KHK'lı babanın valiye tepkisin paylaşmıştı7.Trump: İran ile hiç olmadığı kadar anlaşmaya yakınız!8.Bolu Belediyesi soruşturmasında 3 yeni gözaltı!9.İmamoğlu: 'Bizim iktidarımızda umutsuzluğun yerini gelecek inancı alacak'10.Kahramanmaraş okul saldırısında neden 'Terör izi' aranıyor?

NUMAN YILMAZ YİĞİT

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

O polis Gülistan Doku dosyasındaki delil karartmay...

Anayasal hakklarını kullanan öğretmenlere AKP’li T...

İsrail ile Lübnan arasında 10 gün ateşkes yapıldığ...

'Saldırgan kendini jiletlemiş! Babası emniyet müdü...

Gülistan Doku Cinayeti: Eski polis ve İl Özel İdar...







