Kehkeşan Dergisi 4. yaşını geride bırakıyor


Yayınlandığı günden bu yana özel dosyaları ve kültür sanat haberleri ile dikkat çeken Kehkeşan Dergisi, 4. yaşında yeni bir konseptle okurlarının karşısına çıktı.

Yayın hayatına başladığı 2011 yılının Nisan ayından bu yana birbirinden ünlü sayısız ismin röportajlar verdiği medya, magazin ve televizyon sektörüne dair her türlü gelişmenin yer aldığı Kehkeşan Dergisi, 4. yılını geride bırakıyor. Kehkeşan, dördüncü yaşı için hazırlanan özel sayında konseptini yenileyerek okurlarına sürpriz yaptı.

Yayıncılık hayatında 4 yıllık bir sürenin önemli bir başarı olduğunu dile getiren Kehkeşan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Murat Keskin, 4 yıllık bir süre içinde Kehkeşan'ın kaliteli yayıncılıkta adını duyurmayı başardığını belirtti. Keskin, "Kehkeşan, yayıncılık hayatımızdaki gurur kaynağımız. İnanıyorum ki bundan sonra da ilgi çekecek medya haber dosyaları ve özel röportajlarla okurların en çok tercih edeceği dergiler arasında olmaya devam edecek." dedi.

Nisan sayısında kültür sanat dosyalarının geniş yer bulduğu derginin kapak konusunda Selam Bahara Yolculuk filminin başrollerinden Gürol Güngör yer alıyor. Ekranların sevilen dizisi Küçük Gelin'in başrol oyuncuları Bengi Öztürk Orhun ve Barış Çakmak'ın bilinmeyen yönlerini rol arkadaşları ve yakınlarının anlattığı özel dosya haberi de ilgi çeken diğer konular arasında.

Kehkeşan'ın bu ayki ünlü konuğu ise yazıları ve yorumlarıyla gündemden düşmeyen Pelin Batu oldu. Batu'nun gündem üzerine yaptığı açıklamalar ve daha fazlası Kehkeşan'ın Nisan sayısında.
CİHAN
<< Önceki Haber Kehkeşan Dergisi 4. yaşını geride bırakıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER