Kemal Gülen'den çarpıcı TÜRKSAT değerlendirmesi
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazar, Kasım 15 2015
Paylaş
X Post
Samanyolu Yayın Grubu'na bağlı 13 televizyon kanalı ve 4 radyo, gece yarısı itibariyle TÜRKSAT uydusundan çıkartıldı. Samanyolu TV ana haber spikeri Kemal Gülen, “Birileri için vicdanın bittiği yer, birileri için ahlakın bittiği yer” diye konuştu.

TÜRKSAT, Samanyolu Yayın Grubuna bağlı 13 televizyon kanalı ve 4 radyoyu, saat 00.00 itibariyle yayından çıkarttı. Televizyon kanallarının uydudan çıkartılmasıyla ekranlar da karardı. Samanyolu TV yayınını Hotbird uydusu üzerinden yapmaya devam etti. Samanyolu Televizyonu çalışanlarının olaydan dolayı üzgün olduğu görüldü. Çok sayıda kişi televizyonun Üsküdar’daki binasına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
"SÖZÜN BİTTİĞİ YER DEĞİL, SÖZ DEVAM EDECEK"
Samanyolu TV ana haber sunucusu Kemal Gülen, uygulamaya tepki gösterdi. Kemal Gülen konuyla ilgili şöyle konuştu: “Görülen o ki; Türkiye’de birileri ki bu iktidarı temsil eden insanlar, Samanyolu Yayın Grubu’nun temsil ettiği bu yayıncılık anlayışından, bu doğru, ahlaklı, düzgün, hukuka ve kanuna uygun bu yayıncılık anlayışından fevkalade rahatsız olmuşlar. Hiçbir hukuki gerekçeye dayanmadan TÜRKSAT’a talimat vermişler, hani ‘bunlara su yok’ demişlerdi ya, ‘bunlara yayın yok’ demişler ve TÜRKSAT da bu yayın grubunun fişini çekmiş. Sözün bittiği yer değil bence. Çünkü söz devam edecek. Kendine bir mecra bulacak ve söz devam edecek. Ama birileri için vicdanın bittiği yer, birileri için ahlakın bittiği yer. Hani hukuk zaten bitmiş, tükenmiş, ayaklar altına alınmış. Adalet anlayışı zaten çoktan tükenmiş ayaklar altına alınmış. Ama ahlak da bitmiş. Bir insanda hiç olmazsa kendinden sonra gelecek nesillere, evlatlarına verebileceği bir miras o da ahlakıdır. Senin baban, senin annen, senin işte ecdadın ‘ne güzel insandı’ böyle bir miras bırakmak, bu her insan için çok değerli bir varlıktır. Ama görülen o ki; TÜRKSAT’ta böyle bir miras bırakacak insanlar da kalmamış."
"ALLAH ADALETLE EMREDER, SİZ ADALETTEN AYRILDINIZ"
Bütün dünya liderlerinin G20 için Türkiye’ye geldiği hatırlatan Gülen, "Herkesin acaba Türkiye, Ortadoğu, barış, bilmem ne filan gibi şeylerin konuşulduğu bir dönemde Türkiye’de 13 tane kanalı, televizyon kanalı, 4 tane radyo kanalı olan bir medya
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Uçum’dan Kavala kararı sonrası AİHM’e sert tepki: “Haddini bilsin”2.İmralı'dan Tutanak İddialarına Yanıt: "Gerçek Dışı ve Provokatif Bir Komplo"3.Gülistan Doku cinayetinde çarpıcı detay! Eski Valinin oğlu olay yerinde sabahlamış!4.Ankara'da alacaklarının peşine düşen madencilere polis yine müdahale etti!5.Konut fiyatlarında sürpriz şehir öne çıktı! Zirve el değiştirdi!
6.Cem Küçük'ün hesap detayları ortalığa saçıldı! 35 milyon lira...7.Peygamber Efendimizin mübarek sakalları...8.Adıyaman'da seri depremler korkuttu!9.Şam'da Tarihi Dönüm Noktası: SDG Bağımsız Askeri Varlığına Son Verdi10.64 yaşındaki emeklinin feryadı: Çalışmaya çok ihtiyacım var ama iş bulamıyorum. Nereye gidiyorsam yaşımdan dolayı iş yok, iş yok, iş yok

NUMAN YILMAZ YİĞİT

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Uçum’dan Kavala kararı sonrası AİHM’e sert tepki: ...

İmralı'dan Tutanak İddialarına Yanıt: "Gerçek Dışı...

Gülistan Doku cinayetinde çarpıcı detay! Eski Vali...

Ankara'da alacaklarının peşine düşen madencilere p...

Konut fiyatlarında sürpriz şehir öne çıktı! Zirve ...







