Kenan İmirzalıoğlu da beratını aldı


Galatasaray Kulübü'nde üyeliği onaylanan isimler bugün beratlarını aldı. Üyeliği kabul edilen isimler arasında ünlü aktör Kenan İmirzalıoğlu da vardı. Mazbatasını alan İmirzalıoğlu, çok mutlu olduğunu söyledi.

Galatasaray'da, kulübe üyelikleri kabul edilen isimler bugün Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nda düzenlenen törenle beratlarını aldı. Yeni üyeler arasında ünlü aktör Kenan İmirzalıoğlu da yer aldı. İmirzalıoğlu, daha önce sarı kırmızılı kulübe üye olmak adına başvuruda bulunmuş, Ekim 2015'te genel kurul üyeliğine kabul edilmişti.

Türk Telekom Arena'da saat 11.00'de başlayan törende İmirzalıoğlu ve diğer yeni üyeler kabul beratını başkan Dursun Özbek'ten aldı.

İMİRZALIOĞLU: ÇOK MUTLUYUM

İmirzalıoğlu, tören sonrası basın mensuplarına kısa bir açıklama yaparak, "Galatasaray koca asrı devirmiş büyük bir camia. Bu aileye gönül vermiştik zaten taraftarıyım. Şimdi resmi olarak üyesi olduk. Bu benim için onur verici bir olay. Çok mutlu ve heyecanlıyım." dedi.

Bir basın mensubunun 'Beş yıl sonra sizi yönetimde görebilecek miyiz?' sorusuna İmirzalıoğlu, "Kısmet onu hayat gösterecek. Bakacağız." diyerek cevap verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Kenan İmirzalıoğlu da beratını aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER