Kerim için Almanya seferber oldu


Münih şehrinde yaşayan Hatice Demirel'in ilk ve tek çocuğu Kerim için uygun ilik döneri bulunamazsa lösemi hastalığına çevrilme ihtimali olduğu ifade edildi. 17 yaşında aynı hastalığa yakalandığını ancak ablasından alınan ilik donörü ile iyileştiğini ifade eden anne Demirel, oğlu içinde tüm ailenin seferber olduğunu ancak uygun dönerin hala bulunamadığını söyledi.

Kerim bebeğin 9 aylık oluncaya kadar hiçbir rahatsızlığının bulunmadığını yapılan doktor kontrollerinde her şeyin yerinde olduğu raporların verildiğini söyleyen Demirel, "Çocuğumun hastalığı Nötropeni. Yani akyuvarları eksik. Zamanımız kısıtlı. Çünkü en kısa sürede uygun bir donör bulunmadığı takdirde, hastalık çabucak lösemiye çevirecektir." dedi

AUGSBURG FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ SEFERBER OLDU

Kerim´in rahatsızlığına duyan Augsburg Fenerbahçeliler Derneği seferber oldu. "Biz sadece futbol muhabbetlerinin yapıldığı bir dernek değiliz." diyen yetkililerden Ayşe Altay, dernek yönetimiyle hemen toplantı yaptıklarını hem aile hem de sağlık kurumu yetkililerle görüşüp 6 Mart günü saat 12.00-16.00 arası Zollnerstr.20 86154 Augsburg adresinde kan örnekleri alımı yapılacağını söyledi.

Kerim bebek için düzenlenecek diğer kan alım kampanya adresleri ise şunlar:

5 Mart günü 14:00 - 19:00 arası, Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi
Stuttgarter Straße 92 ,73054 Eislingen/Fils
12 Mart günü 11:00 – 16:00 arası, IGMG Ortsverein Moosach,
Baubergerstr. 32,80992 München. CİHAN
<< Önceki Haber Kerim için Almanya seferber oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER