"Kıbleye dönüp hata ettim deyin, Allah sizi affeder"



Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak milletvekili adayı Harun Akın'ın, seçim gezileri kapsamında Gümeli belde ziyaretinde ilginç bir diyalog yaşandı.

Partisinin seçim çalışmalarını anlattığı sırada sözünü kesen bir vatandaş "Eğer birisi AK Parti'ye oy attıysa 'Ey Cenab-ı Allah'ım ben bir hata yaptım. Bundan sonra yapmayacağım. Ben bunların hırsız olduğunu bilmiyordum. Kıbleye karşı gidecek yemin edecek. Allah Affeder.'" sözleriyle karşılaştı.

1 Kasım erken genel seçimleri öncesinde partililerle birlikte seçim çalışmalarını sürdüren CHP Zonguldak 3. sıra milletvekili adayı Harun Akın, Alaplı ilçesine Bağlı Gümeli beldesinde ziyaretlerde bulundu. Vatandaşlarla sohbet eden Akın, kahvehanede oturan belde sakinleri ile konuşurken bir köylünün "Eğer birisi AK Parti'ye oy attıysa 'Ey Cenab-ı Allah'ım ben bir hata yaptım. Bundan sonra yapmayacağım. Ben bunların hırsız olduğunu bilmiyordum. Kıbleye karşı gidecek yemin edecek. Allah Affeder." sözlerini hayretle dinledi.

CHP milletvekili adayı, bu sözlerin karşısında "Benim bir şey söylemem gerek kalmadı. Her şeyi söyledi" dedikten sonra vatandaşlarla sohbet etti.


CİHAN
<< Önceki Haber "Kıbleye dönüp hata ettim deyin, Allah sizi affeder" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER